Partyflock
 

RTFKT

afbeelding RTFKT
concept
SiteSite rtfkt.net
AdresAmsterdam
Nederland
Oprichting1 maart 2011
Aanwezigheidfacebookpagesoundcloud
Concept

Informatie

RTFKT [ar*ti*fakt] is our house. We release music, organise events and love to share our musical findings. Always on the hunt for something exciting.

Uitgaansagenda RTFKT

Laatste feest was op zaterdag 25 maart 2017: Mute, Grote Broek, Nijmegen
Statistieken
19·feesten
19·in het verleden
4·nieuwsberichten
1·winactie
63·bezoekers
51·unieke bezoekers
8Partyflockfans
1.9 KFacebooklikes
zeer goed·stemresultaat (13 stemmen)
Nieuws
Zaterdag 16 mei vindt de vierde editie van Hausse plaats. Hausse is een collaboratie tussen Extrapool en RTFKT waarin twee house producers in de studio samenwerken aan een nieuwe live-set. Deze set gaat vervolgens in première op de clubavond in Brebl.
Hausse III
31 januari 2015
Zaterdag 7 februari vindt de derde editie van Hausse plaats. Hausse is een collaboratie tussen Extrapool en RTFKT waarin steeds twee houseproducers samen in de studio werken aan een nieuwe liveset. Deze gaat vervolgens in première op de clubavond in Brebl.
Zaterdag 1 november vindt de tweede editie van Hausse plaats. Hausse is een samenwerking tussen Extrapool en RTFKT waarin steeds twee houseproducers samen in de studio werken aan een nieuwe liveset. Deze gaat vervolgens in première op onze clubavond in Brebl.
Na diverse clubavonden in Nijmegen en uitverkochte edities in de OT301 in Amsterdam staat RTFKT.net op vrijdag 26 juli voor het eerst in de Melkweg. Verwacht van het collectief opnieuw een nacht vol warme, melodieuze en vooral dansbare elektronische muziek.