Partyflock
 

Unleashed

afbeelding Unleashed
concept
SiteSite unleashedparty.nl
E-mailinfo@unleashedparty.nl
AdresAmsterdam
Nederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloudvimeo

Informatie

Fetish fantasy clubbing sensation around the globe!

Van fetish tot fashion, van erotiek tot sexy, van bondage tot burlesque, van volwassen entertainment tot kink, van naakt tot gemaskerd…. Unleashed brengt fetish clubbing tot een hoger niveau, het beste van alle sensuele werelden samengebracht onder één dak in unieke sensationele events! Wat is jouw fetish…?

Jaar na jaar trekt Unleashed duizenden fetish liefhebbers en feestgangers aan om mee te doen aan deze extravagante producties, waarin fetish-chic met de danscultuur worden gecombineerd. Unleashed is een uitzonderlijke ervaring met fetish, muziek, shows, fashion, en play. Elk event dat zij creëren is een volledig nieuw en origineel spektakel, never seen before!
15 oktober 2016
Foto's, Unleashed Zürich, 15 oktober 2016, X-Tra, Zürich
16 september 2016
Foto's, Unleashed Tel Aviv, 16 september 2016, The Cat & The Dog, Tel Aviv
20 augustus 2016
Foto's, Unleashed Amsterdam, 20 augustus 2016, Panama, Amsterdam
8 juli 2016
Foto's, Unleashed Ibiza, 8 juli 2016, Eden, Sant Antoni de Portmany
21 mei 2016
Foto's, Unleashed, 21 mei 2016, The BOX, Amsterdam
Nieuws
We are proud to present you with the DJ line-up for Unleashed Spring Party at Paradiso Amsterdam on March 21st.
Unleashed
14 februari 2020
3 januari 2020 - een nacht voor in de boeken - we hebben met zijn allen geschiedenis gemaakt! Het eerste echte fetish event in de Paradiso, geheel uitverkocht, en wat hebben we genoten… 21 maart is de volgende editie: Unleashed - Spring Party.
Wow – wat een nacht. Op 3 januari was de Paradiso compleet uitverkocht – het Unleashed New Years event was een legendarische manier om het nieuwe jaar in stijl in te luiden! De fantastische samenwerkingen met Clinic en Mister B heeft geresulteerd in een onvergetelijke nacht met een brede variatie aan indrukwekkende shows, een sterke DJ line-up en prachtige dansers, verspreid over de gehele locatie. De open en respectvolle atmosfeer was duidelijk aanwezig bij de prachtige aanwezigen waar Unleashed bekend om staat. Een nacht waar men lang over na zal praten!
Met veel trots heeft UNLEASHED week hun line-up voor hun nieuwjaars event bekend gemaakt: het begin van 2020 wordt spectaculair ingeluid in The Chapel of Love and Lust: Paradiso, Amsterdam!
With great pride and pleasure, we announce our grand New Year 2020 celebration will take place in one of the world's most famous and beautiful venues, Amsterdam's center of art, music and nightlife culture, PARADISO Amsterdam.
Wat een buitengewoon geweldige avond hebben we gehad op de vorige Unleashed – The Fetish Cruise! Zo leuk, dat we op veler verzoek het nog maar een keertje gaan over doen deze zomer. Dus heb je het vorige keer gemist? Of wil je graag nog één keer deze unieke nacht meemaken, bomvol sexy vibes, klasse DJs, performances die overal in het publiek worden gegeven, en natuurlijk alle prachtige bezoekers. en dit alles terwijl je geniet van de skylines van Amsterdam? Dit is je kans – 20 juli - Unleashed – Summer Fetish Cruise! Er zijn maar 400 tickets beschikbaar, dus wacht niet te lang!
Nog maar een kleine week te gaan voordat Unleashed de waters rondom Amsterdam gaan verkennen - de hele nacht genieten van geweldige uitzichten vanaf de dansvloer, waar onze favoriete residents de revue passeren - Sofia Valentine; DJ AnnaKonda, Unleashed Sound System, Emiel Roche en dit keer verwelkomen we ook wederom DJ da Dominator!
Door de vele, vele requests is Unleashed weer terug van een sabbatical. Met hernieuwde energie hebben ze speciaal voor jullie een zeer uniek event gecreeerd - de eerste fetish boat cruise van Amsterdam! Kom en vaar mee - ervaar een nacht gevuld met passie, verleiding en energie. 1
UNLEASHED Amsterdam
11 augustus 2017
En dit weekend is het alweer zo ver, HET zomerse fetish dance event waar we allemaal op hebben gewacht! De uitdagende line-up is nu volledig rond, en tezamen met spectaculair internationaal entertainment van hoge kwaliteit wordt dit gegarandeerd een topavond - voor ieder wat wils!
Met een brede lach op hun gezicht kondigt UNLEASHED de muzikale headliner aan voor hun aanstaande event: niemand minder dan DJ Isis zal deze avond de dansvloer vol overgave overnemen! Als welbekende pionier van ruim 20 jaar in zowel de lokale als internationale electronic music scene zal zij gegarandeerd een onvergetelijke en intense set neerzetten in de WesterUnie op 12 augustus.