Partyflock
 
­

UNLEASHED - the Summer Fetish Cruise!

gepubliceerd door , op
Wat een buitengewoon geweldige avond hebben we gehad op de vorige Unleashed – The Fetish Cruise! Zo leuk, dat we op veler verzoek het nog maar een keertje gaan over doen deze zomer. Dus heb je het vorige keer gemist? Of wil je graag nog één keer deze unieke nacht meemaken, bomvol sexy vibes, klasse DJs, performances die overal in het publiek worden gegeven, en natuurlijk alle prachtige bezoekers. en dit alles terwijl je geniet van de skylines van Amsterdam? Dit is je kans – 20 juli - Unleashed – The Fetish Cruise! Er zijn maar 400 tickets beschikbaar, dus wacht niet te lang!

De La Vie en Rose is een locatie als geen ander – met hun hoge kwaliteit geluidssysteem en geweldige licht installatie worden de verschillende dekken van de boot deze nacht gevuld met de opzwepende tunes van onze geweldige DJ lineup!

Buiten hun resident dream-team – Emiel Roché, Sofia Valentine, Unleashed Sound System en DJ Anna Konda – zorgt Unleashed ook voor weer wat vers bloed voor deze zomerse cruise.

Ruben Vitalis – niet meer weg te denken in de Nederlandse muziekscene – als trendsetter heeft hij zijn unieke Tribal sounds zowel binnen als buiten Europa in de grootste clubs ten gehore gebracht. Deze DJ is enorm snel in populariteit gegroeid, en 20 juli is het dan zo ver– zijn primeur bij Unleashed!

DJ BrascoBrasco draait al twintig jaar in het circuit, en brengt opzwepende club met een vleugje progressive. Door focus op een goede opbouw en veel aandacht voor het publiek, zal zijn set zeker in de smaak vallen!

DJ Renji – Met zijn roots in de hardcore en optredens op de grootste events zoals Mystery Land en Thunderdome, heeft hij in 25 jaar tijd veel ervaring opgedaan. In de loop der tijd vond hij een nieuwe passie – hij ontwikkelde zijn eigen smaak van Progressive Trance, waarbij hij vooral in het buitenland al jarenlang erg populair is. Verwacht diepe en melodieuze house met een pompende bass – wij kunnen niet wachten om deze man, met zo een brede achtergrond en ervaring, ons publiek in een intieme setting naar een diepe extase te brengen!

  • Dress
  • Dance
  • Play
  • All Aboard!

Tickets verkrijgbaar via unleashedparty.­com

  • Early bird – SOLD OUT
  • Regular tickets – 46eur
  • Group ticket (4 persons or more) - 42eur per ticket