Partyflock
 
­ Nederland

Unleashed New Year's Party

gepubliceerd door , op
Unleashed
13 oktober 2019
FeestUnleashed · New Year's Party
Datumvrijdag 3 januari 2020
WinactieUnleashed actiegesloten
LocatieParadiso Site
Wow – wat een nacht. Op 3 januari was de Paradiso compleet uitverkocht – het Unleashed New Years event was een legendarische manier om het nieuwe jaar in stijl in te luiden! De fantastische samenwerkingen met Clinic en Mister B heeft geresulteerd in een onvergetelijke nacht met een brede variatie aan indrukwekkende shows, een sterke DJ line-up en prachtige dansers, verspreid over de gehele locatie. De open en respectvolle atmosfeer was duidelijk aanwezig bij de prachtige aanwezigen waar Unleashed bekend om staat. Een nacht waar men lang over na zal praten!

Er is veel tijd en energie gestoken om zo een historische locatie geschikt te kunnen maken voor een event van dit kaliber – het complete eerste balkon is omgetoverd tot een omkleedruimte met honderden extra kluizen. De catacomben, gehost door Clinic, bood onze bezoekers met ruime dans en spel gelegenheden, terwijl Mister B de bovenzaal gevuld heeft met dansers en vele shows.

Op het tweede balkon was er zowel een mixed en een men-only play area, en ook uitgebreid de ruimte waar men kon loungen zonder de muziek of shows te missen.

Ondanks de uitdagingen die deze logistiek uitdagende locatie met zich mee brengt, hebben we de snel groeiende rij rap kunnen binnenlaten – binnen anderhalf uur was iedereen binnen en hebben meer dan 1300 bezoekers van het event genoten, dat tot 6 in de ochtend door is gegaan! Onze dank naar jullie is groot – voor jullie liefde, vertrouwen en aanwezigheid! Helaas waren er een aantal tegenslagen waardoor er wat verwarring heerste bij de binnenkomst. We hebben waardevolle lessen geleerd, en kunnen nu samen met de Paradiso veel verbeteringen maken voor de volgende editie. We kunnen niet wachten tot het volgende event, waar we iedereen met open armen zullen verwelkomen in the Chapel of Love and Lust.

See you there
One love
Unleashed