Partyflock
 

Eclectic Mansion

afbeelding Eclectic Mansion
concept
Concept van .
Genres
eclectic

Informatie

Bij Eclectic Mansion smeden de beste Dj's grote hits samen voor een top avond met een verleidelijke mix van muziek & publiek in een huiselijke ambiance.

Uitgaansagenda Eclectic Mansion

Laatste feest was op zaterdag 26 maart 2016: Eclectic Mansion, Escape Lounge & Caffé, Amsterdam
Statistieken
67·feesten
67·in het verleden
2·nieuwsberichten
37·winacties
21·bezoekers
8·unieke bezoekers
1.5 KFacebooklikes
geenstemresultaat (3 stemmen)
Nieuws
Al bijgekomen van de feestdagen? Want Escape staat niet stil en knalt vanaf 1 januari het nieuwe jaar in met top entertainment van wereld niveau! Het allernieuwste op gebied van show, licht en visuals gecombineerd met de beste muziek = feest! Wil je 2016 echt goed starten dan kan je vip@escape.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock mailen om een exclusieve VIP tafel, een extravagante Skybox of het hagelnieuwe Upperdeck te boeken van waar je een perfect uitzicht hebt op de DJ's en de zaal! 1
Electic Mansion, jouw oplossing voor de volgende uitgaansproblemen: je wil graag met je broer/zus gaan stappen, een leuke collega of met een goede vriendIN. Omdat jullie muziekvoorkeur enorm verschilt, zit een gezellige avond stappen met z'n allen er vaak niet in. Een ander voorkomend probleem is dat men niet de hele avond R&B of House wil horen, maar op zoek is naar de juiste balans tussen deze twee muziekstromen.