Partyflock
 
­ Nederland

Eclectic Mansion: topavond met verleidelijke mix van muziek en publiek

gepubliceerd door , op
Electic Mansion, jouw oplossing voor de volgende uitgaansproblemen: je wil graag met je broer/zus gaan stappen, een leuke collega of met een goede vriend(in). Omdat jullie muziekvoorkeur enorm verschilt, zit een gezellige avond stappen met z'n allen er vaak niet in. Een ander voorkomend probleem is dat men niet de hele avond R&B of House wil horen, maar op zoek is naar de juiste balans tussen deze twee muziekstromen.

Bij Eclectic Mansion smeden de beste dj's de grootste hits samen voor een topavond met een verleidelijke mix van muziek en publiek. Eclectic Mansion draait om het publiek en is een avond waar iedereen aan zijn trekken kan komen door de kruising van verschillende muziekstijlen. Je kunt dus een fantastische uitgaansavond verwachten op één van de mooiste locaties in hartje Amsterdam. Hou je van R&B, Latin House, Hiphop, Deephouse (Afrohouse) en de grootste 00's hits? Dan is Eclectic Mansion voor jou de ideale keuze om met al je vrienden, familie of zakenrelaties een topavond uit te beleven.

Het hele jaar door kan er beneden in Escape Caffee heerlijk gedineerd en gedronken worden. In de zomermaanden heb je vanaf het terras een mooi uitzicht op het Rembrandtplein en wanneer Eclectic Mansion haar deuren opent, hoef je alleen met de trap omhoog voor een fantastisch feest in de Escape Lounge. Met Eclectic Mansion bieden ze jou een superieure beleving op het gebied van muziek, publiek, eten en drinken!

Programmering februari
Zaterdag 7 februari
Badguyz, Mr. Wonder, Monica Geuze, Giancarlo, Le Blas

Zaterdag 14 feburari
Mr. Wonder, Waylon Pereira, Monica Geuze, Giancarlo, Le Blas

Zaterdag 21 februari
Mr. Wonder, Godenzonen, Monica Geuze, Giancarlo, Le Blas

Zaterdag 28 februari
Mr. Wonder, Jeremy Herkul, Monica Geuze, Giancarlo, Le Blas