Partyflock
 

Super Sunday

afbeelding Super Sunday
concept
Concept van .
AdresUtrecht
Nederland
Oprichting2000
Aanwezigheidfacebookpageinstagram

Uitgaansagenda Super Sunday

Laatste feest was op zaterdag 23 februari 2019: Club Monza Reünie, Central Studios, Utrecht
28 september 2008
Foto's, Super Sunday, 28 september 2008, Studio A12, Bunnik
25 februari 2007
Foto's, Super Sunday, 25 februari 2007, Central Studios, Utrecht
Nieuws
Wie kent Club Monza niet?! Van Rush tot Latin Lovers, van Supah! Dupah! naar Apenkooi en van Dierentuin op donderdag naar los gaan op Super Sunday op zondag!
Super Sunday is back en zal dit jaar weer genadeloos uitpakken met een onvergetelijke X-mas Bash editie. De edities waren keer op keer uitverkocht en daarom is het niet de vraag of er dit jaar weer uitgepakt wordt uitgepakt met een dikke line-up, maar welke namen het dit jaar zullen zijn.
Na voorgaande zeer succesvolle jaren kon het onmogelijk uitblijven deze kerst. Super Sunday zal dit jaar weer genadeloos uitpakken met de Super Sunday X-mas Bash editie. De edities waren keer op keer uitverkocht en daarom is het niet de vraag of er dit jaar weer uitgepakt wordt met een gigantische line-up, maar welke grote namen het dit jaar zullen zijn.
Super Sunday gaat weer geweldig uitpakken op tweede kerstdag met een line-up, die al de topnamen van de Nederland samenbrengt tot één groot kerstfeest.
Tweede Kerstdag zal uitgroeien tot een heus spektakel dat je moet vieren bij de Super Sunday X-Mas Bash in Central Studios, Utrecht.
Met nog een paar dagen te gaan barst het oranje-spektakel weer los in de Central Studios. Super Sunday presenteert aanstaande vrijdag een KingsNight Special met een dikke line-up die zelfs Paleis Soestdijk op haar grondvesten zal laten schudden. Met o.a. Quintino, Shermanology, Vato Gonzalez en The Partysquad in het Theater en The Flexican & Sef, Dyna en FeestDJRuud in het door H!PSTER gehoste Ballroom moet het wel een koninklijk mooi feestje worden.
Op vrijdag 25 april is het bekendste feest van Utrecht weer terug in de Central Studios. Na een uitverkochte X-Mas Bash is Super Sunday weer back in town! Prins Willem-Alexander heeft de troon van Koningin Beatrix over genomen en dat betekent de eerste editie van een lange reeks Kingsnight Specials.
De naam spreekt inmiddels tot de verbeelding. Super Sunday is hét feest voor de ware housefreak, steevast voorzien van de beste dj's en uitzinnig entertainment. Deze Kerst gaat dat allemaal samenkomen op een dubbeldikke editie in de Central Studios; twee zalen met het beste uit de Nederlandse housescene. Met onder meer Nicky Romero, The Partysquad, Gregor Salto en vele anderen staat er wat te gebeuren in Utrecht.
Een aardig fenomeen, die feesten van Super Sunday. Tel daar een veelbelovende kerstvibe en monsterlijke line-up bij op, en je krijgt een X-Mas Bash waar de naalden van uit de boom springen. Op Tweede Kerstdag (donderdag 26 december) is het zover, met onder meer Nicky Romero, The Partysquad, Shermanology en vele anderen staat er wat te gebeuren in de Central Studios.
Dit jaar is koninginnenacht extra feestelijk! Deze dag zal de geschiedenis in gaan als laatste koninginnenacht en de dag waarop prins Willem Alexander Prins van Oranje, Koning Willem Alexander wordt. Het belooft een historische nacht te worden met uiteraard een koninklijke line-up.
Op maandag 29 april is het tijd voor de allerlaatste Super Sunday Queensnight Special. Prins Willem-Alexander neemt de troon van Koningin Beatrix over en dat betekent vanaf 2014 Kingsnight. Niemand minder dan 'the golden boys' Sunnery James & Ryan Marciano zullen voor een knallende laatste Super Sunday Queensnight editie zorgen.