Partyflock
 

Project X The Houseparty

organisator
E-mailprojectxparties@hotmail.com
AdresMariaplaats 11-12
3511 LJ
Utrecht
Nederland
Aanwezigheidfacebookpage

Informatie

Al eens een echt huisfeest mee willen maken? Zo'n feest dat je alleen in films als o.a. Old School, Dorm Daze, American Pie en natuurlijk Project X voorbij ziet komen?

Jouw gebeden zijn gehoord! We brengen je een nieuw concept en nemen alle zorg en organisatie uit handen van zij die wekelijks huisfeestjes organiseren of bezoeken.
Van nu af aan zal er eens in de twee maanden HET HUISFEEST DER HUISFEESTEN georganiseerd worden. Met voor ieder wat wils brengen we de Nederlandse en de Amerikaanse huisfeestjes dichter bij elkaar, voegen er de meeste dwaze elementen in en gooien het in een Project X-jasje.
Een gezellig, gek, groots en gigantisch spektakel!

Uitgaansagenda Project X The Houseparty

Laatste feest was op zaterdag 19 september 2020: Glijpartij, Winkel van Sinkel, Utrecht
Statistieken
15·feesten
15·in het verleden
5·nieuwsberichten
1·video
9·winacties
147·bezoekers
100·unieke bezoekers
9Partyflockfans
1.3 KFacebooklikes
goed·stemresultaat (33 stemmen)
Nieuws
Na vele succesvolle XL-edities en verschillende leuke locaties is Project Houseparty op zaterdag 27 februari te vinden in Club Poema! Op deze locatie is werkelijk alles mogelijk, waardoor ze het concept naar een nog hoger plan kunnen trekken en het nog epischer kunnen maken. Beleef het huisfeest der huisfeesten tijdens welke ze voor ieder wat wils bieden door de Nederlandse en de Amerikaanse huisfeestjes dichter bij elkaar te brengen. Voeg er de meest dwaze elementen aan toe en gooi er een Project X-jasje omheen: een waanzinnig gezellig, te gek, groots en gigantisch spektakel!
Project Houseparty XL
8 oktober 2015
Al eens een echt huisfeest mee willen maken? Zo'n feest dat je alleen in films als o.a. Old School, Bad Neighbours, American Pie en natuurlijk Project X voorbij ziet komen? Na vele succesvolle edities is het na de zomer weer tijd voor onze 3e XL-editie.
Als de dagen weer langer worden weet je dat de lente eraan komt! Project Houseparty luidt deze vrolijke en zonnige periode in met een waanzinnig vet feestje met een allesomvattend thema: 'Spring Break'! De Winkel van Sinkel zal een complete metamorfose ondergaan tot een magisch speelparadijs op een warm vakantieoord.
Al eens een echt huisfeest mee willen maken? Zo'n feest dat je alleen in films als o.a. Old School, Dorm Daze, American Pie en natuurlijk Project X voorbij ziet komen? Jouw gebeden zijn gehoord! Na twee waanzinnig vette edities is er op 6 december een winters thema. Beleef het huisfeest der huisfeestem waarin er voor ieder wat wils is.
Al eens een echt huisfeest mee willen maken? Zo'n feest dat je alleen in films als o.a. Old School, Dorm Daze, American Pie en natuurlijk Project X voorbij ziet komen? Jouw gebeden zijn gehoord! Project HouseParty brengt je een uniek concept waar echt alles in zit wat jij verwacht van een goed huisfeestje! Beleef het huisfeest der huisfeesten waarin er voor ieder wat wils word geboden.