Partyflock
 
­ Nederland

Project Houseparty XL
The Hunger Games

gepubliceerd door , op
Al eens een echt huisfeest mee willen maken? Zo'n feest dat je alleen in films als o.a. Old School, Bad Neighbours, American Pie en natuurlijk Project X voorbij ziet komen?

Na vele succesvolle edities is het na de zomer weer tijd voor onze 3e XL-editie. We pakken groots uit en brengen je een vernieuwd en uniek concept. Hier zit echt alles in zit wat jij verwacht van een goed huisfeest!
Beleef het huisfeest der huisfeesten waarin we voor ieder wat wils bieden door de Nederlandse en de Amerikaanse huisfeestjes dichter bij elkaar te brengen. We voegen er de meest dwaze elementen aan toe en gooien er een Project X-jasje omheen.
Een waanzinnig gezellig, te gek, groots en gigantisch spektakel!

The Hunger Games
Verwacht spektakel van de bovenste plank, we gaan namelijk nog een stap verder dan we normaal al deden. Nog meer gratis shotjes, gadgets (glowsticks, foamsticks, drinking buddies & inflatables) en nu ook heerlijke snoepjes, ijsjes, hapjes en zelfs gebak. Nog meer entertainment en on-stage-games waarbij we het publiek betrekken en aanmoedigen alle remmen los te gooien. Een avond om uit je comfort zone te stappen en lekker te genieten.

Met trots mogen we melden dat we de enige echte Def Rhymz (kennen jullie hem nog nog nog..?) hebben weten te strikken om langs te komen en de zaal op z'n kop te zetten! Hij zal begeleid worden door al onze DJ's die afgelopen edities de lekkerste beats door de speakers hebben geblazen.
Ook zullen we weer een playlist opstellen waar jij je favoriete tracks op kan geven. Deze zullen op de avond aan elkaar gemixt worden!

Uiteraard zullen de casino-tafels, met professionele croupiers niet ontbreken en zullen we de jacuzzi alvast voor je opwarmen. Last but not least... de Chocolate Chick: Laat je dromen werkelijkheid worden en geniet van een levend buffet!

Line-up Hunger Games Stage
Gek-ken-huis! Naast de allerlekkerste muziekjes en een mega entertainment gehalte is er een hoop te zien en te beleven. Niet zomaar DJ's die plaatjes komen draaien, maar geweldige artiesten met fantastische acts! Laat je meenemen en beleef de avond van je leven!


The Playlist
Tussen 01:30 en 02:00 worden jouw vooraf aangevraagde favoriete plaatjes gedraaid. Net als vroegâh, maar dan anno nu!

Ticket
Verkrijgbaar bij Link2Ticket.

Cheapass Tickets:€7,- (UITVERKOCHT)
Presale Tickets:€10,-
Late Tickets:€12,50
Group Ticket (3 pers.):€27,-
Group Ticket (5 pers.):€42,50

The Party you've only dreamed about!

Project Houseparty XL - The Hunger Games
Zaterdag 10 oktober 2015
Winkel van Sinkel, Oudegracht 158, 3511AZ Utrecht
Hours: 23.00 - 05.00
Age: 18+ (ID Verplicht)