Partyflock
 

Yours Truly

afbeelding Yours Truly
concept
AdresAmsterdam
Nederland
Oprichting2009
Aanwezigheidfacebookpage

Informatie

Yours Truly, a true phenomenon in the eclectic club circuit, was started by Dutch multiple award-winning DJ The Flexican and MC Sef

Uitgaansagenda Yours Truly

Laatste feest was op zaterdag 3 december 2016: Yours Truly, Chicago Social Club, Amsterdam
Statistieken
55·feesten
55·in het verleden
6·nieuwsberichten
3·winacties
374·bezoekers
248·unieke bezoekers
19Partyflockfans
4.1 KFacebooklikes
goed·stemresultaat (77 stemmen)
Nieuws
Vrijdag 12 juni 2015 vieren The Flexican & Sef dat hun feest Yours Truly alweer vijf jaar bestaat. Thuisbasis Paradiso wordt het decor voor deze 'trip down memory lane' waar uitgebreid een eer zal worden bewezen aan het vijfjarig bestaan van de populaire clubavond.
Zaterdag 13 december 2014 verruilen The Flexican & Sef éénmalig hun thuisbasis Paradiso voor de intieme setting van Paradiso Noord in de Tolhuistuin. Het populaire clubconcept Yours Truly kiest ditmaal voor een allnighter, waarbij initiatiefnemers The Flexican & Sef de muzikale invulling voor eigen rekening nemen.
Vijf verschillende organisaties zorgen van woensdag tot en met zondag voor een eclectische mix van hiphop, R&B, UK, house, disco, future vintage en Surinaamse poku. Alle avonden zijn gratis toegankelijk en er zal een aangepast ADE menu zijn.
Na de terugkeer van Yours Truly in Paradiso, Amsterdam op 16 mei kan Rotterdam niet achterblijven. Op vrijdag 30 mei keert Yours Truly terug, dit keer in de Maassilo. Het vernieuwende en eclectische geluid van organisator The Flexican blaast deze avond voor het eerst in de Maassilo.
Op 16 mei zal Yours Truly na een adempauze van een jaar terugkeren op de plek waar zij hoort: Paradiso. Het vernieuwende en eclectische geluid van organisator The Flexican blaast deze avond gegarandeerd het dak van de kerk. Samen met medeorganisator Sef wordt Yours Truly groter gevierd dan ooit tevoren.
De Yours Truly edities van afgelopen jaar in de Jimmy Woo, Paradiso en Corso waren enkele van de meest memorabele gebeurtenissen in de Nederlandse uitgaansscène in 2012. Als aftrap van het nieuwe jaar, zullen The Flexican en Sef hun succesvolle concept vervolgen in de Effenaar, Eindhoven op 1 februari.