Partyflock
 
­ Nederland

Yours Truly keert terug naar Paradiso

gepubliceerd door , op
Yours Truly
22 april 2014
Op 16 mei zal Yours Truly na een adempauze van een jaar terugkeren op de plek waar zij hoort: Paradiso. Het vernieuwende en eclectische geluid van organisator The Flexican blaast deze avond gegarandeerd het dak van de kerk. Samen met medeorganisator Sef wordt Yours Truly groter gevierd dan ooit tevoren. Het nachtelijke avontuur dat je te wachten staat op vrijdag 16 mei belooft een onvergetelijke avond te worden.

Na de laatste Yours Truly editie in 2013 scoorden The Flexican en MC Sef een wereldwijde hit met 'Watch Out For This (Bumbaye), hun eerste grote productie voor Major Lazer. Daarnaast kregen zij in eigen land een mooie charts notering voor de door hun geproduceerde titeltrack van de bioscoopfilm Bro's Before Ho's.
Tijdens de gloednieuwe editie zullen The Flexican en Sef muzikaal worden bijgestaan door rising stars FS Green & MC Fit. FS Green heeft inmiddels geproduceerd voor de grootste namen binnen de Nederlandse hiphopscene zoals Zwart Licht, Hef, SLBMG, Gers Pardoel, Sef, Pete Philly, Winne en Jiggy Djé. Ook staat hij op het punt de EP 'Gowtu' uit te brengen in samenwerking met het populaire merk Patta, geïnspireerd op de muziek en cultuur van Suriname.

Beluister hier de Yours Truly jaarmix 2013: