Partyflock
 
­ Nederland

Yours Truly allnighter van The Flexican & Sef in Tolhuistuin

gepubliceerd door , op
Zaterdag 13 december 2014 verruilen The Flexican & Sef éénmalig hun thuisbasis Paradiso voor de intieme setting van Paradiso Noord in de Tolhuistuin. Het populaire clubconcept Yours Truly kiest ditmaal voor een allnighter, waarbij initiatiefnemers The Flexican & Sef de muzikale invulling voor eigen rekening nemen.

Na een succesvol festivalseizoen dit jaar, waarbij The Flexican & Sef de huidige hitsingle Mother's Day introduceerden aan een live publiek, hebben zij hun populaire clubconcept Yours Truly weer terug op de kaart gezet. Met eerder special guests als Major Lazer, Brenmar en FS Green & MC Fit groeit Yours Truly opnieuw uit tot één van de meest populaire avonden in het Amsterdamse clubcircuit.

De aanstaande allnighter editie van Yours Truly wordt gekenmerkt door de bekende climax momenten, maar neemt het publiek mee op een muzikaal langer uitgesponnen reis. De huidige single Mother's Day is een muzikale voorbode van wat het publiek van een Yours Truly avond mag verwachten: house, UK, en future R&B met een vleugje hiphop.

Mother's Day: