Partyflock
 

Headfirst

afbeelding Headfirst
organisator
SiteSite headfirst.am
E-mailinfo@headfirst.am
AdresGabriël Metsustraat 8
1071EA
Amsterdam
Nederland
Oprichtingnovember 2013
Aanwezigheidfacebookpage

Uitgaansagenda Headfirst

Laatste feest was op vrijdag 20 september 2019: 50Hurtz, Melkweg, Amsterdam
aftermovie
50Hurtz
'16

aftermovie
L'Afrique
'16

aftermovie
50Hurtz
'16

aftermovie
50Hurtz
'16

aftermovie
50Hurtz
'16

teaser
50Hurtz
'16

aftermovie
50Hurtz
'15

teaser
50Hurtz
'15

aftermovie
50Hurtz
'15

Nieuws
Join us on a journey into Africa's finest musical sounds and meet us at the Amsterdam dance event with the L'Afrique ADE special. after having a wonderfull edition last year. L'afrique decided to do it twice as big this year. Instead of one there will be two 2 L'Afrique events in the North Sea Jazz Club Amsterdam!
Iedere maand maakt Partyflock in samenwerking met Dresscode.­nl een overzicht van de leukste feesten met een bijzondere dresscode. In dit artikel zetten we de leukste feesten in de maand juni voor je op een rij; een heerlijke maand voor de partyliefhebbers! Het zomerse weer zorgt ervoor dat ons hart weer sneller gaat kloppen! Tijd voor strandfeestjes, festivals en zomers clubavonden, want de keuze is reuze!
Zaterdag 3 januari keert Resist terug op de plek waar het 2,5 jaar geleden begon; het Klokgebouw in Eindhoven. Na twee edities in Amsterdam gaat Resist weer naar zijn basis en komt het met de grootste line-up tot nu toe. Volledige line-up: Sigma, Wilkinson, Metrik, Alix Perez, Must Die, p0gman, Gomes en Karimooo.
Woensdag 31 december zal Mr. Polska samen met zijn Nouveau riche familie, zijn muzikale vrienden en duizenden bezoekers knallend het nieuwe jaar in gaan in het Klokgebouw in Eindhoven. Op 1 januari zal Eindhoven niet meer hetzelfde zijn als o.a. Vato Gonzalez, Billy the Kit, Psyko Punkz, La Fuente, Jebroer en natuurlijk Mr. 'Nouveau Rave' Polska hun ding hebben gedaan.
Vrijdag 2 mei presenteren Deep Journey, Headfirst dé nieuwe warme clubsensatie L'Afrique: een uniek concept in de Melkweg gebaseerd op de African house scene. Bij L'Afrique kun je genieten van opzwepende afro deep house in combinatie met warme soulful house music.
Zaterdag 10 mei komt Resist voor het eerst in zijn bestaan naar Amsterdam. Om precies te zijn naar de Warehouse aan de Elementenstraat. Resist slaat de handen ineen met ID&T op de historische plek waar in de jaren '90 de eerste raves van Nederland gehouden werden en nu dus Resist.
Nog maar een paar dagen te gaan en dan mag bass-lievend Nederland weer losgaan in het Klokgebouw in Eindhoven. Lees in dit bericht de laatste info over de vierde editie van Resist op 4 januari 2014. Tip: kom vroeg om drukte bij de deur te voorkomen. 1
Zaterdag 4 januari keert een vernieuwd Resist terug met een knallende vierde editie in het Klokgebouw in Eindhoven. Geheel in nieuwe visuele stijl en met een nieuw geluid. Dit keer zullen de rauwe bassgeluiden van o.a. Noisia, UZ, Dope D.O.D., Cookie Monsta en FuntCase het Klokgebouw op zijn grondvesten doen trillen.
Op 6 september is in de Melkweg een unieke samenwerking van de organisaties 50HURTZ en Major League. 50HURTZ is afgelopen 2 jaar bepalend geweest voor het dubstepgeluid in Nederland. Major League is al meer dan tien jaar het meest toonaangevende drum 'n bass evenement van Nederland. Samen zullen deze organisaties een unieke avond verzorgen in beide zalen van de Melkweg. 1
Op zaterdag 18 mei vindt de derde editie van 'Hollands Biggest Dubstep Rave' plaats in het Klokgebouw in Eindhoven. Vandaag presenteert Resist #3 zijn volledige line-up. Namen op het ijzersterke programma zijn o.a.: Koan Sound, Murdock, 501, Jakes, Eptic, Vodex en Maestro. 10

1 waardering

PrinsRoy
Zeer Goed