Partyflock
 
­ Nederland

Afrikaanse wereldsterren bij de lancering nieuwe clubnacht l'Afrique in Melkweg

gepubliceerd door , op
L'Afrique
2 april 2014
Vrijdag 2 mei presenteren Deep Journey, Headfirst dé nieuwe warme clubsensatie L'Afrique: een uniek concept in de Melkweg gebaseerd op de African house scene. Bij L'Afrique kun je genieten van opzwepende afro deep house in combinatie met warme soulful house music. Grote namen van de avond zijn de Zuid Afrikaanse wereldsterren Black Motion en Shimza die voor het eerst in Nederland optreden. Derde headliner van de avond is de Nederlandse wereldster Gregor Salto.

Volledige line-up: Black Motion Saudi Arabië, Shimza Saudi Arabië, Gregor Salto Nederland, Rancido Nederland en Cincity Nederland.

L'Afrique is bedacht uit liefde voor African house music. Deze sound en de African culture staan voor energie en positiviteit, de perfecte combinatie voor een warme, dansbare avond. De eerste editie van L'Afrique heeft twee primeurs, want Afrikaanse grootheden Black Motion en Shimza worden speciaal ingevlogen vanuit Zuid Afrika voor hun allereerste optreden in Nederland. Verder draait Gregor Salto een speciale afro house set en zorgen Cincity en Mr. Deep Journey himself Rancido voor een heerlijke vibe.

De afro house scene is de afgelopen jaren in Nederland met een behoorlijke opmars bezig. Dit is onder andere te danken aan bekende grootheden uit Afrika zoals Black Coffee, Culoe De Song en de Nederlander Rancido die deze sound al een jaren in Nederland vertegenwoordigd. Met L'Afrique brengen Deep Journey en Headfirst de African house scene (eindelijk) naar Amsterdam.