Partyflock

Defected

 

Defected

Defected (afbeelding)
organisator label
SiteSite defected.com
AdresVerenigd Koninkrijk
Oprichting1999
Aanwezigheidfacebookpagegoogleplusinstagrammixcloudsoundcloudspotifytwitteryoutube
Concept
Informatie
Simon Dunmore is Defected; plain and simple. Without him, one of the world's longest-standing and most highly respected house music labels would not exist, and the current landscape of electronic music would appear that little bit flatter. Rapidly approaching its 15th anniversary, few labels have consistently operated at such a high level as Defected Records, due in no small part to the drive, determination and A&R talent of its owner and founder.
Recensie
Defected In The House Miami 2014 · 6 mei 2014
Het is weer zo ver! Een nieuwe mixcompilatie van Defected In The House Miami. Voor de 2014 editie mochten Andrea Oliva, Paolo Rocco en NICe7 ons vermaken met de beste zomertunes van dit moment.
pagina laatst gewijzigd op
Statistieken


x
192·feesten
6·in de toekomst
186·in het verleden
20·nieuwsberichten
6·video's
4·video's met alleen muziek
17·winacties
2033·bezoekers
1534·unieke bezoekers
177Partyflockfans
659.6 KFacebooklikes
101·albumfoto's
1·waardering
goed·stemresultaat (690 stemmen)
Nieuws
Defected reist met
22 augustus 2018
Het Britse house label Defected komt terug naar Amsterdam voor het jaarlijkse ADE event! Defected is al sinds 2004 een vaste waarde op het Amsterdam Dance Event en komt dit jaar voor het eerste met een spectaculaire dag show op een nieuwe grotere locatie!
Panama Amsterdam maakt zich klaar voor Koningsnacht en haalt hét Ibiza fenomeen Glitterbox naar Nederland.
Het populaire Engelse house label, Defected Records, viert dit jaar zijn vijftien jarige bestaan. Om deze mijlpaal te vieren gaat Defected met een speciale fifteen year anniversary tour langs vijftien verschillende landen en steden. Uiteraard mag Amsterdam niet ontbreken in deze tour, daarom zal op zaterdag 21 juni de Defected Karavaan neerstrijken in de hoofdstedelijke AIR.
Na een reeks succesvolle en uitverkochte edities van 'Defected in the House' op nationale bodem is er ook voor de eerstvolgende editie weer alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat jij en jouw vrienden een onvergetelijke avond gaan beleven in één van de populairste clubs die Nederland rijk is
Op 28 december reist Defected met een sterke afvaardiging naar Amsterdam met niemand minder dan Sandy Rivera aka Kings of Tomorrow, Copyright en Sam Divine. Sandy Rivera is al vele jaren actief als producer en dj en is zowel onder zijn eigen naam als met zijn alias Kings of Tomorrow verantwoordelijk voor vele house klassiekers zoals 'Finally'en 'Freak'.
Inhakend op een algemene tendens in het nachtleven, waarbij men steeds meer op zoek is naar warmte en gezelligheid, heeft AIR een forse verbouwing ondergaan. De 'grand allure' van de oorspronkelijke inrichting van Marcel Wanders maakt plaats voor een nieuwe, knussere inrichting. Deze forse investering kan worden gezien als een motie van vertrouwen in de komende jaren. 1
Op zaterdag 18 augustus is het weer tijd voor Defected in the House. Deze keer kruipt het Engelse duo Copyright achter de draaitafels. Ze worden bijgestaan door een artiest waar de Nederlandse dance-industrie trots op mag zijn; de altijd veelzijdige 2000 and One en de avond wordt geopend door Nederlands eigen Franky Rizardo.
De temperatuur begint te stijgen en de zomer is nu echt in aantocht! De warme houseklanken van het Defected label passen hier perfect bij. Op zaterdag 9 juni is Defected in the House terug in AIR.
Op 24 maart is Defected in the House voor de derde keer terug in AIR. Defected en AIR bleken een perfecte match te zijn tijdens het Amsterdam Dance Event. Natuurlijk ook dit keer mogen de verschillende grote Defected artiesten niet ontbreken in de line-up. 2
Tijdens ADE brengt Defected drie houselegendes uit de house industrie bij elkaar in AIR. Frankie Knuckles, Kevin Saunderson met Inner City 'live' en MK*. Met Knuckles uit Chicago, Kevin Saunderson en Inner City uit Detroit en MK* uit New York staat het hele house spectrum in één ruimte. 3
1 waardering
pamp
top djs...­geweldige muziek