Partyflock

Defected

 

Defected

afbeelding Defected
organisator label
SiteSite defected.com
AdresVerenigd Koninkrijk
Oprichting1999
Aanwezigheidfacebookpageinstagrammixcloudsoundcloudspotifytwitteryoutube
Concept
Informatie
Simon Dunmore is Defected; plain and simple. Without him, one of the world's longest-standing and most highly respected house music labels would not exist, and the current landscape of electronic music would appear that little bit flatter. Rapidly approaching its 15th anniversary, few labels have consistently operated at such a high level as Defected Records, due in no small part to the drive, determination and A&R talent of its owner and founder.
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Defected
eergisteren: GlitterboxHï IbizaPlaya d'en Bossa
Basement Jaxx, Crazy P, Dimitri from Paris, Fiorious, Honey Dijon, Joey Negro, Melon Bomb
Defected IbizaEdenSant Antoni de Portmany
Armand van Helden, Gorgon City, Robosonic, Shiba San
Defected · Day & Night Garden PartyMotionBristol
GlitterboxHï IbizaPlaya d'en Bossa
Basement Jaxx, Dimitri from Paris, Eli Escobar, Jellybean Benitez, Nadia Ksaiba, Sophie Lloyd, The Shapeshifters
Defected IbizaEdenSant Antoni de Portmany
Amine Edge & DANCE, Danny Howard, Gorgon City, Mambo Brothers, Monki
Defected CroatiaThe Garden CroatiaTisno
verdeeld over alle dagen: Amine Edge & DANCE, Andy Daniell, Angelo Ferreri, Armand van Helden, Black Loops, Blacksoul, Brian Tappert, Bwi-Bwi, Cameron, Claptone, Dan Shake, Danny Howard, Dario D'Attis, David Penn, Dennis Cruz, Dennis Ferrer, Derrick Carter, Dimitri from Paris, Eats Everything, Eli Escobar, en nog 37 andere artiesten → (nog niet compleet)
Defected CroatiaThe Garden CroatiaTisno
Defected CroatiaThe Garden CroatiaTisno
als host: Lakedance AquabestBest
Aap uit de Mouw, Billy the Kit, Bjorn Wolf, Bontgenoten, Buren van de Brandweer, ChildsPlay, Chris Deluxe, Dansado & De Feestneger, Darius Syrossian, Darryl, De Sluwe Vos, Deepend, Derek Shots, Dirty-T, Dr. Rude, Duo Vivace, Eindshow, Gio, Golddiggers, Haits, en nog 24 andere artiesten →
Defected CroatiaThe Garden CroatiaTisno
Defected CroatiaThe Garden CroatiaTisno
Defected CroatiaThe Garden CroatiaTisno
GlitterboxThe FamilyBrisbane
Mo'funk, Mousse T., Simon Dunmore, Teni Tinks, The Shapeshifters
Glitterbox × DefectedO2 Victoria WarehouseManchester
Statistieken


x
220·feesten
9·in de toekomst
211·in het verleden
21·nieuwsberichten
8·video's
18·video's met alleen muziek
17·winacties
2046·bezoekers
1541·unieke bezoekers
164Partyflockfans
711.7 KFacebooklikes
101·albumfoto's
1·waardering
goed·stemresultaat (700 stemmen)
Nieuws
5 jaar geleden startte Defected labelbaas Simon Dunmore Glitterbox op Ibiza. Nu 5 jaar later is Glitterbox uitgegroeit tot één van de populairste feesten op Ibiza en ver daar buiten. Tijdens de zomer staat superclub Hï in Ibiza iedere zondag in het teken van de beste disco en kwaliteit (classic) house! Een avond vol glamour en hysterische acts met internationale allure.
Defected reist met
22 augustus 2018
Het Britse house label Defected komt terug naar Amsterdam voor het jaarlijkse ADE event! Defected is al sinds 2004 een vaste waarde op het Amsterdam Dance Event en komt dit jaar voor het eerste met een spectaculaire dag show op een nieuwe grotere locatie!
Panama Amsterdam maakt zich klaar voor Koningsnacht en haalt hét Ibiza fenomeen Glitterbox naar Nederland.
Het populaire Engelse house label, Defected Records, viert dit jaar zijn vijftien jarige bestaan. Om deze mijlpaal te vieren gaat Defected met een speciale fifteen year anniversary tour langs vijftien verschillende landen en steden. Uiteraard mag Amsterdam niet ontbreken in deze tour, daarom zal op zaterdag 21 juni de Defected Karavaan neerstrijken in de hoofdstedelijke AIR.
Na een reeks succesvolle en uitverkochte edities van 'Defected in the House' op nationale bodem is er ook voor de eerstvolgende editie weer alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat jij en jouw vrienden een onvergetelijke avond gaan beleven in één van de populairste clubs die Nederland rijk is
Op 28 december reist Defected met een sterke afvaardiging naar Amsterdam met niemand minder dan Sandy Rivera aka Kings of Tomorrow, Copyright en Sam Divine. Sandy Rivera is al vele jaren actief als producer en dj en is zowel onder zijn eigen naam als met zijn alias Kings of Tomorrow verantwoordelijk voor vele house klassiekers zoals 'Finally'en 'Freak'.
Inhakend op een algemene tendens in het nachtleven, waarbij men steeds meer op zoek is naar warmte en gezelligheid, heeft AIR een forse verbouwing ondergaan. De 'grand allure' van de oorspronkelijke inrichting van Marcel Wanders maakt plaats voor een nieuwe, knussere inrichting. Deze forse investering kan worden gezien als een motie van vertrouwen in de komende jaren. 1
Op zaterdag 18 augustus is het weer tijd voor Defected in the House. Deze keer kruipt het Engelse duo Copyright achter de draaitafels. Ze worden bijgestaan door een artiest waar de Nederlandse dance-industrie trots op mag zijn; de altijd veelzijdige 2000 and One en de avond wordt geopend door Nederlands eigen Franky Rizardo.
De temperatuur begint te stijgen en de zomer is nu echt in aantocht! De warme houseklanken van het Defected label passen hier perfect bij. Op zaterdag 9 juni is Defected in the House terug in AIR.
Op 24 maart is Defected in the House voor de derde keer terug in AIR. Defected en AIR bleken een perfecte match te zijn tijdens het Amsterdam Dance Event. Natuurlijk ook dit keer mogen de verschillende grote Defected artiesten niet ontbreken in de line-up. 2
1 waardering
pamp
top djs...­geweldige muziek