Partyflock
 

Hipster

afbeelding Hipster
concept
SiteSite hipsterparties.nl
AdresUtrecht
Nederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagrammixcloud

Informatie

H!PSTER
A brand new feeling! The new hype!
Be a hipster for one night!

Wanna be a H!PSTER?
Nu kan het! Vanaf oktober 2013 zal er in Nederland een geheel nieuw concept de grote steden overnemen! Om te beginnen in het midden van het land, Utrecht!
De winkel van Sinkel zal onze thuisbasis worden!
Feest in een betoverende atmosfeer met sexy, open-minded, maar vooral hippe mensen. Een heerlijke feeling en nieuwe beleving is waar het bij H!PSTER om draait!
Nieuws
Na een zeer bewogen jaar gevuld met gemengde gevoelens van zowel onzekerheid als hoop, hebben wij met veel pijn in ons hart toch moeten besluiten om Ultrasonic Festival te verplaatsen naar volgend jaar.
3,2,1 en snoeihard gaan! Je bent van harte uitgenodigd om met ons tijdens oud en nieuw af te tellen op het grootste Indoor Festival van Nederland! Records worden verbroken, de beste artiesten van het moment zullen acte de présence geven én we hebben nog enkele verrassingen in petto! De klok tikt dus tel met ons af in één van de vijf steden waar TIKTAK, samen met Vunzige Deuntjes, van 2019 verleden tijd zal maken. 3
TIKTAK's succesvolle NYE feesten zijn terug in wederom vijf verschillende steden in Nederland. AFAS Live in Amsterdam, Breepark in Breda, Klokgebouw in Eindhoven, Maassilo in Rotterdam en Central Studios in Utrecht zijn dit jaar het decor van de meest spectaculaire afsluiter van 2019 en het beste begin van 2020.
3,2,1 en snoeihard gaan! Je bent van harte uitgenodigd om met ons tijdens Oud en Nieuw af te tellen op het grootste NYE Indoor Festival van Nederland! Records worden verbroken, de beste artiesten van het moment zullen acte de présence geven én we hebben nog enkele verrassingen in petto!
Na een uitverkochte editie tijdens New Year's Eve wordt het nu tijd om op 26 april los te gaan tijdens de Koningsnacht special! 1
TIKTAK New Years Eve, de laatste tickets voor #TIKTAK New Years Eve zijn nu te koop.
TIKTAK New Years Eve heeft vandaag de volledige line-up aangekondigd. Tijdens het grootste Oud & Nieuw evenement van Nederland.
Het grootste en meest bekende eclectische evenement TIKTAK New Years Eve komt dit jaar naar vijf steden door heel Nederland. Na uitverkochte edities in Amsterdam en Rotterdam komt TIKTAK ook naar Groningen, Breda en Utrecht.
Super Sunday is back en zal dit jaar weer genadeloos uitpakken met een onvergetelijke X-mas Bash editie. De edities waren keer op keer uitverkocht en daarom is het niet de vraag of er dit jaar weer uitgepakt wordt uitgepakt met een dikke line-up, maar welke namen het dit jaar zullen zijn.
Na een geweldig 2014 met alleen maar uitverkochte edities in de Winkel van Sinkel, doet de organisatie er in 2015 nog een stapje bovenop.De 2015 kick-off is zaterdag 21 februari. Ja je leest het goed, zaterdag! Uiteraard weer met een lekkere line-up wat je van H!pster gewend bent.