Partyflock
 

Be Famous Events

organisator
SiteSite famous-events.nl
E-mailbefamousevents@gmail.com
AdresNederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagram

Uitgaansagenda Be Famous Events

Laatste feest was op zaterdag 6 juli 2019: Be Famous, De Loft XL, Hengelo
Statistieken
31·feesten
31·in het verleden
7·nieuwsberichten
6·winacties
60·bezoekers
27·unieke bezoekers
12Partyflockfans
2.3 KFacebooklikes
geenstemresultaat (1 stem)
Nieuws
Na vele gezellige uitverkochte edities gaat Be Famous nu op tour! Met al snel de eerste stop op zaterdag 13 februari in de Winkel van Sinkel te Utrecht! Be Famous zorgt om de maand voor een celebrity-waardig, bomvolle De Loft XL in Hengelo en gaat nu de rest van het land in.
Zaterdag 28 februari is het weer tijd om je van je bekende kant te laten zien bij Be Famous! Het partyseizoen in De Loft XL in Hengelo wordt weer geopend en je gaat dan ook meteen knallen! De 28e zal niemand minder dan mister Freddy Moreira zijn debuut maken bij Be Famous.
Ladies & Gentlemen, onze koning is jarig en dat moet gevierd worden en wel op de allereerste Koningsnacht op vrijdag 25 april met Be Famous in De Loft XL te Hengelo! Meer dan een feestje, meer dan alleen een avondje uit, het is een lifestyle. Be yourself... Be Famous!
Lady's & Gentlemen, zaterdag 8 maart is het dan eindelijk weer zover. Op deze dag zal de eerste Be Famous van het jaar plaats vinden! Meer dan een feestje, meer dan alleen een avondje uit. Het is een lifestyle. Be yourself, live and Be Famous!
Red alert! Zaterdag 7 december dreigt nu al de geschiedenisboeken in te gaan als meest wilde avond van Hengelo. Op deze avond viert rapper Mitta, tevens één van de organisatoren van Be Famous, zijn verjaardag op de laatste Be Famous van dit jaar!
Bij de eerste editie werd er beloofd dat het meer dan een feestje zou zijn en tijdens een daverend succesvolle avond is dit feit meer dan waargemaakt. Zaterdag 26 oktober tijd voor de tweede editie van Be Famous! Meer dan een feestje, meer dan alleen een avondje uit, het is een lifestyle...Be yourself... Be Famous!
Uitgaan, wat betekent dat voor jou? Voor Famous Events betekent dat sfeer, gezellige mensen, de lekkerste drankjes, de beste dj's, mc's en live acts van het moment, maar bovenal een te gekke avond voor jou! Be famous staat voor kwaliteit.