Partyflock
 
­ Nederland

Be Famous met Valentine's Edition naar Winkel van Sinkel

gepubliceerd door , op
Be Famous
5 februari 2016
FeestBe Famous · Valentine's edition
Datumzaterdag 13 februari 2016
WinactieBe Famous actiegesloten
LocatieWinkel van Sinkel Site
Na vele gezellige uitverkochte edities gaat Be Famous nu op tour! Met al snel de eerste stop op zaterdag 13 februari in de Winkel van Sinkel te Utrecht! Be Famous zorgt om de maand voor een celebrity-waardig, bomvolle De Loft XL in Hengelo en gaat nu de rest van het land in.

Aangezien dit de eerste editie buiten het oosten wordt, laten ze niks aan het toeval over. Als headliner hebben ze niemand minder dan 'ladies man' Dave Roelvink! Met een speciale Valentine's edition belooft dit echt een topper van een avond te worden. Kom je met jouw partner, zorg dan dat je een van de beperkte 'couple tickets' weet te bemachtigen, waar je samen mee naar binnen kunt voor een zwaar gereduceerd tarief! De line-up is keihard zoals je weldra zult merken, dus zorg dat je erbij bent!

Meer dan een feestje, meer dan alleen een avondje uit. Het is een lifestyle
Be yourself, be the party and Be Famous!

Een mix van de lekkerste hiphop, R&B en verwante muziekstijlen, van dancehall, eclectic, moombahton tot trap and bass, zullen je deze avond zeker niet ontgaan. Diverse thema's, surprise acts, traktaties en goodies zullen elke editie weer een verrassing zijn. De naam alleen zegt het al, dit event gaat een stapje verder. Dit zul je op de avond ook merken. De Famous entertainers voor de avond zijn:


Speciaal voor de dames worden er speciale ladies invite tickets uitgedeeld, waarmee leuke dames voor 00:00 uur gratis binnen kunnen komen. Voorverkoopkaarten zijn verkrijgbaar via de website www.famous-events.nl De hosting wordt gedaan door Len (zorg dat je er dus meer dan top uitziet). Uiteraard zullen er partyfotografen aanwezig zijn om de gezelligste momenten van de avond vast te leggen!


Feel like A celebrity for A day, Be Famous at the newest party in town, Be Famous. Ladies dress up in style, like you ready for the red carpet. Fellas get ready to be treated like a king. Let's all Be Famous on Saturday the 13th of February!