Partyflock
 
­ Nederland

Feel like a celebrity for a day at Be Famous

gepubliceerd door , op
Be Famous
19 november 2013
Red alert! Zaterdag 7 december dreigt nu al de geschiedenisboeken in te gaan als meest wilde avond van Hengelo. Op deze avond viert rapper Mitta, tevens één van de organisatoren van Be Famous, zijn verjaardag op de laatste Be Famous van dit jaar! Mitta stond al bekend als de nummer 1 MC van het oosten, maar heeft zich de laatste jaren ontpopt tot één van de gangmakers van het nachtleven in Hengelo en op zaterdag 7 december zal voor eens en altijd duidelijk worden waarom zijn feesten altijd knallen!

Meer dan een feestje, meer dan alleen een avondje uit, het is een lifestyle. Be yourself .. and Be Famous!


Bij een verjaardagsfeestje moet getrakteerd worden. Er is dan ook veel moeite gedaan om een line-up bij elkaar te sprokkelen die jullie zullen trakteren op een hoge dosis van de lekkerste beats, tracks en sfeer! Met als headliner niemand minder dan Johnny 500 die voorheen bekend stond als DJ & producer extraordinair Gijs Scheeringa. Maar dat is nog niet het enige, want Johnny wordt aangevuld door alleen maar de beste van de beste uit de scene en alsof dat nog niet genoeg is hebben ze op de avond zelf een tal van leuke verrassingen en lekkere traktaties voor jullie in petto, so don't miss out on this one!

Een mix van de lekkerste hiphop, R&B en verwante muziekstijlen als reggae, dancehall en moombahton tot trap and bass zullen je deze avond zeker niet ontgaan. Diverse thema's, surprise acts, traktaties en goodies zullen elke editie weer een verrassing zijn. De naam alleen zegt het al, dit event gaat een stapje verder! Dat zal je op de avond ook merken. Dames in mooie jurkjes en rokjes en heren in hun smoothste outfits en zoals gezegd een line-up waar je u tegen zegt. De Famous deejay's en mc's voor de avond zijn:

Johnny 500 (aka Gijs Scheeringa)
Mitchell Supreme
SQ
Chris Styles
J. Santana
D'Jay
Hosted by: Bigz, Massive MC & Nino (Planeet Namek)

Speciaal voor de dames worden er speciale ladies invite tickets uitgedeeld, waarmee leuke dames voor 00:30 uur gratis binnen kunnen komen. Voorverkoopkaarten zijn verkrijgbaar via de website www.famous-events.nl. De door hosting wordt gedaan door Len (zorg dat je er dus meer dan top uitziet). Uiteraard zullen er partyfotografen aanwezig zijn om de gezelligste momenten van de avond vast te leggen!

Feel like a celebrity for a day, be famous at the newest party of the east: Be Famous. Ladies dress up like you're ready for the red carpet, fellas get ready to be treated like a king. Let's all Be Famous on Saturday the 7th of December.