Partyflock
 
afbeelding Diep
concept
E-mailwijzijndiep@gmail.com
AdresKoetsierbaan 10
1315 SE
Almere
Nederland
Oprichting18 mei 2013
Aanwezigheidfacebookpage

Informatie

Diep. Ooit begonnen als een wekelijks event op de donderdagavond met een vaste groep resident DJ's. Na deze clubavond op donderdag te hebben gedaan, is Diep verhuisd naar de vrijdagnacht in Backstage Almere.

Iedere week, tien weken lang, verzorgt Diep een clubavond met opkomend talent vanuit Almere en artiesten die net op de rand van doorbreken staan. Deze 10 weken zijn afgesloten.

Naast de wekelijkse events van Diep organiseert Diep ook haar grote event in samenwerking met Neon Knights genaamd LUME, wat ook plaatsvindt in Backstage Almere.

Uitgaansagenda Diep

Laatste feest was op zaterdag 16 juli 2016: Once Upon A Beach, Maasplassen Thorn, Thorn
Statistieken
28·feesten
28·in het verleden
3·nieuwsberichten
6·video's
161·bezoekers
78·unieke bezoekers
10Partyflockfans
398Facebooklikes
geweldig·stemresultaat (40 stemmen)
teaser
Lume
'13

live registratie
Lapit
Diep
'13

live registratie
DaWiD
Diep
'13

live registratie
Lapit
Diep
'13

live registratie
DaWiD
Diep
'13

aftermovie
Diep
'13

Nieuws
Als de nachten langer en de dagen korter worden, duikt Neon Knights samen met Diep weer Backstage Almere in voor een nieuwe editie van Lume. Na een geslaagde editie op 8 maart, waar Juan Sanchez verantwoordelijk was voor het spetterende slotstuk, hebben de twee Almeerse organisaties weer een veelbelovende Lume voor hun bezoekers in petto. 1
Het moge duidelijk zijn, de vorige editie van Lume was één groot succes. Het was dus niet de vraag óf, maar wánneer er een vervolg zou komen. Over enkele weken wordt het nieuwe uitgaanspodium van Almere, Backstage Almere, weer omgetoverd tot een waar technopaleis. 1
Op 9 november slaan twee jonge Almeerse organisaties de handen ineen voor een nieuwe techno episode in deze jonge polderstad. Diep en Neon Knights presenteren op deze datum een verlichting van een feest: Lume. Op Lume hoor je niet alleen de lekkerste deephouse en de rauwste techno, Lume is neon, live-art en entertainment.