Partyflock
 

Neon Knights

afbeelding Neon Knights
organisator
AdresPapaverstraat 14
1313 HC
Almere
Nederland
Postadres1313 HC
Almere
KvK57320748
Oprichting26 februari 2013
Aanwezigheidfacebookpageinstagram
Medewerkers

Uitgaansagenda Neon Knights

Laatste feest was op vrijdag 1 januari 2016: Signal, Backstage Almere, Almere
Statistieken
11·feesten
11·in het verleden
6·nieuwsberichten
1·video
1·winactie
212·bezoekers
91·unieke bezoekers
13Partyflockfans
555Facebooklikes
zeer goed·stemresultaat (46 stemmen)
Nieuws
Vanavond heeft Neon Knights een spannende verrassing voor jullie in petto. The Holy House keert namelijk terug! De enige echte verering aan de heilige vierkwartsmaat in een speciale Halloween editie. Zoals je van The Holy House kan verwachten met enkel de meest angstaanjagende house die je in Almere zal vinden.
Als de nachten langer en de dagen korter worden, duikt Neon Knights samen met Diep weer Backstage Almere in voor een nieuwe editie van Lume. Na een geslaagde editie op 8 maart, waar Juan Sanchez verantwoordelijk was voor het spetterende slotstuk, hebben de twee Almeerse organisaties weer een veelbelovende Lume voor hun bezoekers in petto. 1
Na de zeer succesvolle techno uitstapjes met Lume in november en maart gaat Neon Knights iets nieuws doen! Op zaterdag 10 mei duiken ze Backstage Almere in voor hun enige echte verering van de heilige vierkwartsmaat. Zoals je van Neon Knights gewend bent, altijd met een knipoog en high five.
Het moge duidelijk zijn, de vorige editie van Lume was één groot succes. Het was dus niet de vraag óf, maar wánneer er een vervolg zou komen. Over enkele weken wordt het nieuwe uitgaanspodium van Almere, Backstage Almere, weer omgetoverd tot een waar technopaleis. 1
Op 9 november slaan twee jonge Almeerse organisaties de handen ineen voor een nieuwe techno episode in deze jonge polderstad. Diep en Neon Knights presenteren op deze datum een verlichting van een feest: Lume. Op Lume hoor je niet alleen de lekkerste deephouse en de rauwste techno, Lume is neon, live-art en entertainment.
Old & Neon Night was afgelopen jaarwisseling 'the place to be' in het soms wat saaie Almere. Nu, drie maanden later, is het vervolg in zicht: Neon [K]nights! Op 5 april is Neon Knights terug met een uitstekende line-up, toffe locatie en fijn publiek.