Partyflock
 

Backstage Almere

op de kaart
Backstage Almere
25 september 2014
Opgevolgd door The Stage.
AdresKoetsierbaan 10
1315 SE
Almere
Nederland
KvK58422536
Opvolger van Open Scape.
Boek een overnachting in of in de buurt van Backstage Almere via Booking.com.

Uitgaansagenda Backstage Almere

Laatste feest was op zaterdag 22 oktober 2016: Back to the 70s 80s 90s Party

Statistieken

105·feesten
geen·in de toekomst
105·in het verleden
9·nieuwsberichten
15·video's
1632·bezoekers · herkomst
936·unieke bezoekers
86Partyflockfans
15·albumfoto's
1·waardering
zeer goed·stemresultaat (101.4545 stemmen)

Nieuws

Foute schoenen uit de kast, glitterbril en Afropruik op: Zaterdag 18 april is Backstage Almere het decor voor de Disco-Train XL Party, hét feest der herkenning, een avondvullend spektakel dat inmiddels is uitgegroeid tot een legendarisch feest.
Het succesvolle feest Rommelig keert dit jaar met oud en nieuw terug naar hun vaste thuishaven; Backstage Almere. Dhiredj Pahladsingh, Daniël en Stefan Franco, de organisatoren van het feest kijken terug op twee uitverkochte edities binnen een jaar. Op nieuwjaarsnacht barst hun grootste editie tot nu toe om 1 uur 's nachts los in Backstage Almere. Vijftien dj's die hun roots in Almere hebben, zullen elkaar in korte tijd afwisselen achter de draaitafels.
Vanavond heeft Neon Knights een spannende verrassing voor jullie in petto. The Holy House keert namelijk terug! De enige echte verering aan de heilige vierkwartsmaat in een speciale Halloween editie. Zoals je van The Holy House kan verwachten met enkel de meest angstaanjagende house die je in Almere zal vinden.
Als de nachten langer en de dagen korter worden, duikt Neon Knights samen met Diep weer Backstage Almere in voor een nieuwe editie van Lume. Na een geslaagde editie op 8 maart, waar Juan Sanchez verantwoordelijk was voor het spetterende slotstuk, hebben de twee Almeerse organisaties weer een veelbelovende Lume voor hun bezoekers in petto. 1
Na de zeer succesvolle techno uitstapjes met Lume in november en maart gaat Neon Knights iets nieuws doen! Op zaterdag 10 mei duiken ze Backstage Almere in voor hun enige echte verering van de heilige vierkwartsmaat. Zoals je van Neon Knights gewend bent, altijd met een knipoog en high five.
Het moge duidelijk zijn, de vorige editie van Lume was één groot succes. Het was dus niet de vraag óf, maar wánneer er een vervolg zou komen. Over enkele weken wordt het nieuwe uitgaanspodium van Almere, Backstage Almere, weer omgetoverd tot een waar technopaleis. 1
Op nieuwjaarsnacht barst het gezelligste feestje van Almere om 1 uur 's nachts los in Backstage. Acht dj's die hun roots in Almere hebben zullen elkaar in korte tijd afwisselen achter de draaitafels. Bij 'Rommelig' gaat het voornamelijk om de gezelligheid. Qua muziek kan je nergens op rekenen, maar alles verwachten. Van house tot hiphop en van 90's classics tot de nieuwste elektronische muziek.
Als teaser, V^gel Productions komt volgend jaar maart met een gloednieuw concept in Almere: Fascination, acht uur lang feesten en genieten van je favoriete dj's, show en entertainment. 22 Maart 2014 zal binnen in de Backstage Almere de hoofdzaal omgetoverd worden tot een waar intiem leslokaal. Om 5 uur zal er een groot eind show zijn, waarna iedereen tot 6 uur in de ochtend verder kan feesten. Het is een nieuw evenement met aspecten als intiem, respect, en een strenge dresscode. 7
Op 9 november slaan twee jonge Almeerse organisaties de handen ineen voor een nieuwe techno episode in deze jonge polderstad. Diep en Neon Knights presenteren op deze datum een verlichting van een feest: Lume. Op Lume hoor je niet alleen de lekkerste deephouse en de rauwste techno, Lume is neon, live-art en entertainment.

1 waardering

Cath Terror­tijger­tje
je kan er goed op avontuur gaan