Partyflock
 

Ignition Events

afbeelding Ignition Events
organisator
E-mailignitioneventsnl@gmail.com
AdresAmsterdam
Nederland
Aanwezigheidfacebookpage

Informatie

Ignition Events, an organisation specialized in Bass Music events.

Uitgaansagenda Ignition Events

Laatste feest was op zaterdag 6 juni 2020: Studio Shelter × Ignition
Statistieken
27·feesten
27·in het verleden
13·nieuwsberichten
21·video's
10·winacties
177·bezoekers
85·unieke bezoekers
25Partyflockfans
4.5 KFacebooklikes
zeer goed·stemresultaat (32 stemmen)
teaser
Ignition
'18

aftermovie
Inversion
'17

aftermovie
Ignition
'17

aftermovie
Inversion
'18

aftermovie
Abduction
'17

teaser
Vibrations
'17

promo
Inversion
'17

promo
Ignition
'17

Nieuws
Vrijdag 19 oktober is Ignition weer terug in P60 voor een nieuwe editie. Met headliner Cookie Monsta is er weer eens flink uitgepakt: de echte dubstep fan kan deze avond niet ontbreken!
Vrijdag 5 oktober is Inversion weer terug in P60 met een nieuwe editie. In samenwerking met Champion Sound is deze editie groter dan ooit.
Op vrijdag 6 juli zal weer een nieuwe editie van Inversion in Poppodium P60 plaatsvinden. Zoals je gewend bent ook deze keer weer de beste internationale Drum & Bass artiesten uit de scene op de line-up.
Ignition
25 mei 2018
Na een knallende Ignition Kingsnight 2018 editie in april kon een vervolg niet uitblijven: op vrijdag 29 juni pakt P60 grootser uit dan ooit! Met o.a. Downlink & Gentlemens Club achter de booth wordt dit één van de spectaculairste feesten ooit op Nederlandse bodem in de Dubstep scéne.
Na een mokerharde editie vorig jaar kon een vervolg niet uitblijven: op donderdag 26 april pakt P60 groots uit met een nieuwe Ignition | Kingsnight.
Op vrijdag 9 maart een nieuwe editie van Inversion in Poppodium P60. Zoals je gewend bent ook deze keer weer de beste internationale Drum & Bass artiesten uit de scène op de line-up.
Op vrijdag 23 februari keert dubstepavond Ignition weer terug in P60. Ditmaal een speciale avond met Shiverz dabutcher en Stinkahbell ter ere van hun verjaardag.
Inversion is terug met een nieuwe avond gevuld met de beste nationale – én internationale namen uit de hedendaagse Drum 'n Bass scène.
Op vrijdag 21 juli is de derde editie van Inversion! Dit keer in samenwerking met het allergrootste drum and bass festival ter wereld: Let It Roll. 1
Vibrations #2
13 april 2017
Vibrations komt terug met een tweede editie. Op vrijdag 30 juni zal in P60 Vibrations #2 plaatsvinden.