Partyflock
 

ME4Y

afbeelding ME4Y
organisator
AdresZilverstraat 74
Den Haag
Nederland
Aanwezigheidinstagramsoundcloud

Informatie

'Madness Events 4 You' ook wel beter bekend als ME4Y houdt zich bezig met het organiseren en verzorgen van evenementen in de 'Dance-Scene'

Uitgaansagenda ME4Y

Laatste feest was op zaterdag 19 augustus 2017: HWFG, BLISS, Scheveningen
Statistieken
24·feesten
24·in het verleden
4·nieuwsberichten
9·video's
5·winacties
231·bezoekers
147·unieke bezoekers
6Partyflockfans
791Facebooklikes
1·albumfoto
1·waardering
goed·stemresultaat (66 stemmen)
Nieuws
Bijna een jaar geleden maakte Nederland kennis met het toonaangevende EDM concept 'Here We F*ckin Go!'. Een begrip dat in het huidige nachtleven niet meer valt weg te denken. EDM artiesten met een internationale allure en opkomende talenten zullen mede voor een waanzinnig festival gevoel gaan zorgen in de club. Vaste bezoekers weten wat hun te wachten staat. Echter zal ME4Y Events deze speciale editie niet ongehoord voorbij laten gaan en pakt daarom groots uit met het één-jarige bestaan op zaterdag 23 mei 2015 in het Paard!
EDM, het Paard en een waanzinnig concept als 'Here We F*ckin Go!'. Na een vol debuut in 't Paard op 22 november belooft de volgende editie een nog groter succes te worden. Op zaterdag 24 januari 2015 zal er daarom een kersverse editie in het Paard te Den Haag.
Here We F*ckin Go!
24 oktober 2014
Daar waar alle bekende artiesten voornamelijk naar het buitenland toe vertrekken, staan de clubs in Nederland met betrekking tot 'Electronic Dance Music' nog in de kinderschoenen. De aankomende editie zal met een internationale EDM programmering voor de liefhebbers een veelbelovende editie worden. 1
De drie jonge ambitieuze muziekliefhebbers ook wel beter bekend als de DJ/Producer act Tune Addicts komen met een gloednieuw house-concept naar het strand van Scheveningen toe. Op zaterdag 24 mei presenteren zij bij Beachclub 57 op het zwarte pad hun nieuwe concept 'Here We F*ckin Go!'.

1 waardering

Wen
Zou fijn zijn als ik ook de tickets ontvang bij een gewonnen actie