Partyflock
 

Here We F*ckin Go

afbeelding Here We F*ckin Go
concept
Concept van .

Uitgaansagenda Here We F*ckin Go

Laatste feest was op zaterdag 19 augustus 2017: HWFG, BLISS, Scheveningen
Statistieken
18·feesten
18·in het verleden
4·nieuwsberichten
7·video's
3·winacties
162·bezoekers
108·unieke bezoekers
40Partyflockfans
4 KFacebooklikes
goed·stemresultaat (37 stemmen)
Nieuws
Bijna een jaar geleden maakte Nederland kennis met het toonaangevende EDM concept 'Here We F*ckin Go!'. Een begrip dat in het huidige nachtleven niet meer valt weg te denken. EDM artiesten met een internationale allure en opkomende talenten zullen mede voor een waanzinnig festival gevoel gaan zorgen in de club. Vaste bezoekers weten wat hun te wachten staat. Echter zal ME4Y Events deze speciale editie niet ongehoord voorbij laten gaan en pakt daarom groots uit met het één-jarige bestaan op zaterdag 23 mei 2015 in het Paard!
EDM, het Paard en een waanzinnig concept als 'Here We F*ckin Go!'. Na een vol debuut in 't Paard op 22 november belooft de volgende editie een nog groter succes te worden. Op zaterdag 24 januari 2015 zal er daarom een kersverse editie in het Paard te Den Haag.
Here We F*ckin Go!
24 oktober 2014
Daar waar alle bekende artiesten voornamelijk naar het buitenland toe vertrekken, staan de clubs in Nederland met betrekking tot 'Electronic Dance Music' nog in de kinderschoenen. De aankomende editie zal met een internationale EDM programmering voor de liefhebbers een veelbelovende editie worden. 1
De drie jonge ambitieuze muziekliefhebbers ook wel beter bekend als de DJ/Producer act Tune Addicts komen met een gloednieuw house-concept naar het strand van Scheveningen toe. Op zaterdag 24 mei presenteren zij bij Beachclub 57 op het zwarte pad hun nieuwe concept 'Here We F*ckin Go!'.