Partyflock
 

Karousel

afbeelding Karousel
concept
AdresAmsterdam
Nederland
Aanwezigheidsoundcloud
Genres
house, techno

Informatie

Karousel is an Amsterdam-based organization throwing house and techno nights. Founded by Man With No Shadow, we embrace an open view to electronic music and culture and love to support fresh sounds & artists.

Uitgaansagenda Karousel

Laatste feest was op vrijdag 15 april 2016: Karousel, Chicago Social Club, Amsterdam
Statistieken
4·feesten
4·in het verleden
3·nieuwsberichten
181·bezoekers
170·unieke bezoekers
2Partyflockfans
1.7 KFacebooklikes
goed·stemresultaat (5 stemmen)
Nieuws
De Summer Special zal de derde avond zijn van Karousel die plaatsvindt op zaterdag 20 juli. Na twee edities op een vrijdagavond, zal de Summer Special plaatsvinden op een zaterdag, in het midden van het festivalseizoen met vele festivals in en in de buurt van Amsterdam. Voor iedereen die die dag aan het feesten is, zal de Summer Special gelijk als een afterparty dienen!
Op vrijdag 17 mei vindt in de Amsterdamse WesterUnie de tweede editie plaats van Karousel, de nieuwe clubnacht van De Man Zonder Schaduw. Na de knallende Grand Opening in maart pakt de nieuwe organisatie wederom uit met twee artiesten van wereldformaat.
Op vrijdag 22 maart draait het in de WesterUnie en WesterLiefde helemaal om Karousel, de nieuwe clubnacht van De Man Zonder Schaduw. Na het prachtige afscheid van GZG neemt hij direct een nieuwe en avontuurlijke koers. Een verfrissend affiche prijkt, met Godenzonen Tiefschwarz en kamertechnopionier Francesco Tristano op kop; aangevuld met lokale smaakmakers en natuurlijk De Man. 2