Partyflock
 
­ Nederland

Karousel in juli met Summer Special

gepubliceerd door , op
Karousel
6 juni 2013
FeestKarousel · Summer Special
Datumzaterdag 20 juli 2013
LocatieWesterUnie Site
De Summer Special zal de derde avond zijn van Karousel die plaatsvindt op zaterdag 20 juli. Na twee edities op een vrijdagavond, zal de Summer Special plaatsvinden op een zaterdag, in het midden van het festivalseizoen met vele festivals in en in de buurt van Amsterdam. Voor iedereen die die dag aan het feesten is, zal de Summer Special gelijk als een afterparty dienen maar het zal tegelijkertijd ook een dikke clubavond zijn.

Speciaal uitgenodigd voor deze derde editie is de uit de UK komende DJ en producer wAFF. Zijn eerste EP is gereleased op het label Hot Creations met enorme tracks als 'Joolz' en 'Ibiza'. wAFF is nog maar begin twintig en is één van de new-skool UK artiesten die ons een combinatie gaat geven van house, bass en een vleugje melodie.

Naast wAFF zal ook Amsterdam gerepresenteerd worden door spectaculaire artiesten. Eén van Amsterdam's grootste opkomende talenten is De Sluwe Vos, hij zal voor het eerst op Karousel draaien. Net zoals Francesco Robustelli, die in zijn unieke live-setting optreden op 20 juli. Daarnaast gaat resident Marcus Gehring zijn geluid weer laten horen. En natuurlijk het gezicht en de drijvende kracht achter Karousel: Man With No Shadow.

Op zaterdag 20 juli zal Karousel weer rocken – new style!

Line-up
wAFF
Man With No Shadow
De Sluwe Vos
Francesco Robustelli
Marcus Gehring

Ticketverkoop
Voorverkoop:€15 via koop tickets
Verkoop aan de deur:€18