Partyflock

B.I.T.C.H.

B.I.T.C.H.

B.I.T.C.H. (afbeelding)
E-mailcrazylandbvrotterdam@hotmail.com
Aanwezigheidfacebookpage
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda B.I.T.C.H.
294 bezoekersNorth Sea Venue, Zaandam
Statistieken


x
36·feesten
1·in de toekomst
35·in het verleden
111·nieuwsberichten
27·video's
26·winacties
24019·bezoekers · herkomst
8133·unieke bezoekers
388Partyflockfans · herkomst
4.3 KFacebooklikes
1895·albumfoto's
29·verslagen
3·opmerkingen
5·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (8798 stemmen)
Nieuws
B.I.T.C.H is een zeer populair feest en wordt maar 2 x per jaar gehouden. Omdat er een grote run op de kaarten is zal het feest binnenkort op uitverkocht staan. De online kaarten zijn al allemaal uitverkocht! Met de lijst hieronder zie jij waar je nog een fysiek kaartje kan halen in Nederland.
B.I.T.C.H was een heerlijk feest. De verbeteringen zijn erg gewaardeerd door het publiek. In onze besloten groep op Facebook was iedereen vol lof over alles. En daar doen we het voor. Daarom namens onze organisatie; iedereen heel erg bedankt voor de ultieme sfeer!
B.I.T.C.H staat weer voor de deur en binnen zijn ook regels voor iedereen. 2
B.I.T.C.H extended edition gaat rocken, B.I.T.C.H extended edition gaat online uitverkopen! Het duurt niet lang meer. Wil jij er bij zijn?
B.I.T.C.H extra extended editie gaat een groot succes worden. En nu zal jij je afvragen waarom dan? Nou we zetten alles even op een rij. 1
De voorverkoop loopt gesmeerd en mede daarom doen we er een area bij waar iedereen om vroeg in de besloten groep " BITCH FAMILY " De zaal zal zijn : Trance Classix van 1995 tot 2010! 1
B.I.T.C.H 14 oktober gaat ook echt een knaller worden. De Retro B.I.T.C.H zoals die genoemd wordt zit vol met de dj's van jaren terug en ook nog eens met een hosting van jaren terug. De mensen willen er graag bij zijn! Mensen vergissen zich vaak hoe hard zo'n feest kan gaan, want bijna niemand wil zich aanmelden op agenda 's op social media.
B.I.T.C.H editie 7 oktober al 6 maanden uitverkocht, daarom nu een extra speciale Retro B.I.T.C.H
B.I.T.C.H van 7 oktober is nu al helemaal uitverkocht en mede door het grote succes van de extended editie van een paar jaar geleden en de vraag naar zo'n speciale editie komt de organisatie nu met het verlossende antwoord: De B.I.T.C.H extended version komt op 14 oktober! 2
B.I.T.C.H online kaarten zijn al maanden uitverkocht. Wat veel mensen niet weten is dat er in de fetish voorverkoop winkels nog wel liggen.
5 waarderingen
Lion Es
THE best
frankypech
Goed team, oog voor verandering, topfeest!
laura
zeer goed
Ban
nu nog populair maar ''verspeel je hand niet. '' Weldra keert het tegen je Mike!
mz
Graag wat minder mensen toelaten

3 opmerkingen

alleen wat een schandalige door-bitches. Ik heb ze mensen er echt uit zien gooien (!) omdat ze 1% niet naar genoegen waren gekleed. (En ik kom er al jaren.).
Ook een belachelijk dat je 3 keer door zogenaamde portiers ondervraagd wordt. Dat is niet leuk meer.
Er zijn ook andere leuke feesten. En dan wordt je als vee langs de lockers geleid waar een enorme opstooping is en je je bijna verbrand aan het warmtecanon met een open vuur. Een hele slechte organisatie !!
Dit word mijn eerste fetish party, mijn outfit is compleet nu en nog een paar nachtjes slapen.
We hebben er erg zin in.
Wij hebben er zin in! 😍