Partyflock
 

NGHTDVSN

afbeelding NGHTDVSN
concept
AdresKorte Leidsedwarsstraat 12
1017 RC
Amsterdam
Nederland
Aanwezigheidfacebookpagesoundcloud
Nieuws
Op 27 april vindt de zesde editie van Oranjebloesem plaats. Het grootste underground Koningsdag-festival van Nederland verhuist dit jaar naar het Olympisch Stadion in Amsterdam. Dat belooft een gouden feest met historische lading.
RADION vindt dat Oud en Nieuw niet ingewikkeld hoeft te zijn. Tel ruimte, tijd en de line-up die niks te wensen overlaat bij elkaar op en je hebt ON2019, het binnen-festival dat de club organiseert op 31 december.
De welbekende Amsterdamse promoter NGHTDVSN heeft zojuist zijn plannen voor Koningsnacht bekend gemaakt waarin niemand minder dan techno held van eigen bodem, Joris Voorn, een all-nighter zal gaan draaien.
Hét alternatief op Koningsdag vindt vrijdag 27 april weer plaats op Blijburg Amsterdam met Colin Benders, Dekmantel Soundsystem, Fjaak, Job Jobse, Jungle By Night, KiNK, Omar Souleyman, Palms Trax en vele anderen.
Op 27 april vindt de vierde editie van Oranjebloesem plaats. Al drie jaar maakt Oranjebloesem het verschil op Koningsdag door van de stadse drukte weg te blijven en een feilloze line-up neer te zetten. Dit jaar wordt het festival op Blijburg nog breder door naast het vaste underground electronic programma meer live acts dan gewend aan te bieden. Oranjebloesem is hét alternatief op Koningsdag.
Ter gelegenheid van hun tienjarig jubileum zal Diynamic zal in verschillende grote Europese steden als gastheer optreden van evenementen. In september is Amsterdam aan de beurt! Loveland, NGHTDVSN, Paradiso, De Marktkantine, Chicago Social Club en Diynamic werken voor dit event samen.
Amsterdam is half oktober weer vijf dagen lang het kloppende hart van de planeet als heel de wereld afreist naar de hoofdstad voor het Amsterdam Dance Event. Meer dan 2200 artiesten draaien het dak van meer dan 450 locaties eraf. Er is één plekje waar het hart net iets harder klopt en dat is de Sugar Factory waar Systematic Recordings neerstrijkt. Na zeven uitverkochte edities is het Duitse label terug met het beste uit eigen stal.
Met trots presenteert Sugar Factory de tiende nacht- en afterparty programmering voor Amsterdam Dance Event (ADE). Tussen 14 en 18 oktober komen nationale en internationale topartiesten samen voor een vijftal bijzondere etmalen in de intieme club dichtbij Leidseplein. Kerri Chandler presenteert Kaoz Theory Label Takeover, Roush en WOW! slaan de handen in één en schuiven Popof en Hector Couto naar voren. Ook komt NGHTDVSN presents Systematic terug. Wie er geen genoeg van krijgt, kan 's ochtends terecht op de afterparty's met oa. Art Department, Alex Bau en Flashmob. Daarnaast heeft Sugar Factory een programma in de vooravonden met live-electronica en theater.
. Met bijzondere acts die ter plaatse muziek produceren, onderscheidt deze programmering zich van alle andere clubavonden die draaien om de mixtechniek en platenkeus van de dj. Van trippy dubstep tot electro en disco, de uitgesproken keuze van Sugar Factory om dagelijks met live acts de diepte in te gaan is uniek.
Tussen de vele feesten die in oktober de hoofdstad gaan domineren zijn er steevast een paar avonden die al jaren tot de kern van het ADE horen, waaronder ook de showcase van Systematic Recordings. Dit jaar krijgt deze avond zelfs een extra feestelijk randje met de viering van het tienjarig bestaan van Systematic, de line-up die zaterdag 18 oktober in de Sugar Factory staat gepland is er alleen maar spannender van geworden. 1