Partyflock
 

Aspirations

afbeelding Aspirations
concept
E-mailr2r.aspirations@gmail.com
AdresMauritskade
1091 EW
Amsterdam
Nederland
Oprichtingjuni 2011
Aanwezigheidfacebookpagesoundcloud

Informatie

Aspirations is an events agency sharing and celebrating quality house music in Amsterdam and beyond.

Uitgaansagenda Aspirations

Laatste feest was op zaterdag 21 oktober 2017: Pllek Live Stage × Aspirations, Pllek, Amsterdam
Statistieken
31·feesten
31·in het verleden
4·nieuwsberichten
1·video
1·winactie
215·bezoekers
118·unieke bezoekers
15Partyflockfans
2.3 KFacebooklikes
zeer goed·stemresultaat (31 stemmen)
Nieuws
RADION Amsterdam liet vandaag weten Koningsnacht te vieren met Amsterdamse organisaties MOOD en Aspirations. Eerder deze week lanceerde de club al het programma voor Koningsdag. Dit behelst het 25-jarig jubileum van Berlijnse club Tresor.
Vrijdag 7 augustus heeft Pllek een feestje waar de sound van het Ibiza uit de jaren '80/'90 centraal staat: Aspirations – Balearic Special met DJ's Phil Mison GB en Tako. Phil Mison en Tako Reyenga nemen je mee met hun favoriete zomertracks en sun-kissed platen uit Ibiza's gouden tijden.
Na meerdere succesvolle avonden keert Aspirations terug naar hun roots in de kelder van Doka. Tijdens Koningsnacht op 25 april maken ze zich op voor een bijzondere editie met enkel prominente kopstukken uit de housescene: Boo Williams US, Moomin DE en Shadee NL.
Aspirations
18 oktober 2011
Zoals velen van jullie al weten gaat Amsterdam Dance Event woensdag 20 oktober van start. Op vrijdagochtend 21 oktober heeft R2R Events wel iets heel speciaals op de agenda staan. Als de bruine boterhammen al op tafel staan, de zoete aroma's van de koffie door de meeste huishoudens zweven en de geliefde vroege vogels al beginnen te fluiten, gaan op de Mauritskade 1 de deuren van de Amstelhaven open, waar Aspirations After Hours van start zal gaan. 1