Partyflock

Groovmill

 

Groovmill

Groovmill (afbeelding)
organisator agency
SiteSite groovmill.com
AdresRaadhuisstraat 20
1016 DE
Amsterdam
Nederland
KvK52083691
Oprichting18 februari 2011
Aanwezigheidfacebookpagetwitteryoutube
Informatie
Groovmill is a music agency active in the fields of event promotion, artist management and bookings. The company, based in Amsterdam, was founded in 2011 by Stefan Krijnen. Specialized in crossing musical and cultural boundaries, Groovmill has built a reputation with its high quality international artists & events.
pagina laatst gewijzigd op
Statistieken


x
189·feesten
11·in de toekomst
178·in het verleden
6·nieuwsberichten
2·fotoshoots
251·foto's
13·video's
43·winacties
516·bezoekers
326·unieke bezoekers
2Partyflockfans
122Facebooklikes
goed·stemresultaat (117 stemmen)
Nieuws
Festival Macumba
6 februari 2018
Muziek met Latijns-Amerikaanse invloeden is volop terug te horen in de Nederlandse hitlijsten.
Oud en Nieuw vier je met vrienden. Precies om die reden komen Vunzige Deuntjes, het Partyfeest, FISSA by Desperados, Fat Kids Cake, Fiesta Macumba en Pineapple Club op 31 december in de Westerunie bij elkaar om er het feest van het jaar van te maken.
Vrijdag 4 september verenigen zeven Amsterdamse evenement organisaties zich met een gezamenlijk doel: het gat in de begroting van stichting Don Bosco Jonathan opvullen. Want ook deze vrijwilligers organisatie, voor en door jongeren, heeft last van de bezuinigingen. Jonge ondernemers slaan de handen in een om door middel van een evenement in de Melkweg geld op te halen voor deze stichting. 100% van de opbrengsten uit de kaartverkoop gaan naar de stichting.
Op zaterdag 20 juli presenteert de maandelijkse Latijns-Amerikaanse clubavond Fiesta Macumba een speciale, gratis openluchteditie waarbij twee latin bands uit Amsterdam zullen optreden in het Vondelpark Openluchttheater.
Na een te gekke eerste editie op zomerlocatie Noorderlicht staat er op zaterdag 22 juni weer een nieuwe Fiesta Macumba gepland! De temperaturen stijgen, de truien verdwijnen in de kast, sandalen komen tevoorschijn en de jurkjes worden korter.. Kortom, tijd voor deel twee van de Latin Summer!
Op 15 juli viert Fiesta Macumba haar driejarig bestaan op de locatie waar het latijns-amerikaanse feest haar oorsprong vindt: Pakhuis Wilhelmina in Amsterdam. Speciaal voor de gelegenheid heeft Fiesta Macumba het Chileense 'Andean Bass' trio Matanza uitgenodigd om een live show te verzorgen. Antartek labelgenoot Green Pepper Boy is ook aanwezig om het tropische gehalte nog meer op te schroeven.