Partyflock
 

Hardest Dreams

Opgevolgd door KoreCreations.
E-mailhardest-dreams@hotmail.com
AdresDeventer
Nederland
Oprichting1 maart 2011
Aanwezigheidfacebookpagesoundcloudwix
Medewerkers

Uitgaansagenda Hardest Dreams

Laatste feest was op vrijdag 9 oktober 2015: Hard Reminder, Walhalla, Deventer
Statistieken
15·feesten
15·in het verleden
21·nieuwsberichten
635·bezoekers
284·unieke bezoekers
33Partyflockfans
86Facebooklikes
10·albumfoto's
6·opmerkingen
goed·stemresultaat (258 stemmen)
Nieuws
Met trots kunnen Moon Star Events en Hardest Dreams vermelden dat de vierde editie van Hard Reminder weer voor de deur staat.
Walhalla in Deventer heeft al twee keer eerder in het teken gestaan van Hard Reminder. En dit waren zeker avonden die door de bezoekers niet snel werden vergeten. Daarom kon een derde edite na deze twee geslaagde edities zeker niet uitblijven. Op 15 mei geven Hardest Dreams en Moon Star Events Hard Reminder namelijk weer een vervolg en ook deze derde editie belooft weer een mooie avond te worden.
Op 23 januari zal men voor het eerst kennismaken met het hardstyle / raw hardstyle concept The Recruitment dat zal plaatsvinden in Walhalla in Deventer. Inmiddels hebben de drie organisatoren de line-up voor deze eerste editie bekend gemaakt. Samen hebben zij Sick Sense, Nemesis en Bassnoize geselecteerd als de talenten voor deze eerste editie van The Recruitment.
Dit jaar stond op 30 mei Walhalla in Deventer voor het eerst in het teken van Hard Reminder. En dit was zeker een avond die door de bezoekers niet snel word vergeten. Het was weer een ouderwets gezellige avond. Met een hoge opkomst, gezelligheid, en knallende dj sets van de artiesten van die avond.
Nadat Pand 3 in Deventer zeer spijtig gesloten werd in juli van 2013 zaten Moon Star Events en Hardest Dreams met een klein probleempje. Waar gaan zij als organisatoren nu een feest geven in hartje Deventer? Na een tijd van zoeken en contact te hebben gelegd met verschillende locaties. Zijn beide organisaties zeer blij dat zij een geschikte locatie hebben gevonden in Deventer voor hun evenementen.
Op vrijdag 21 juni verandert Pand 3 te Deventer voor de vijfde keer op rij in een Hard-Aholic party! Wel wat om te vieren zou je denken! Helaas gaat deze editie met wat gemengde gevoelens plaatsvinden. Ook al zal het feesten er niet minder om gaan!
Op 14 december 2012 zal in Pand 3 de derde editie van Unforgiven plaatsvinden. Het kleine maar fijne 'Pantje' staat bekend om zijn underground sfeer en goed geluid. Trots zijn Hardest Dreams en Moon Star Events zeker dat hun mogen organiseren in Pand 3. 3
Frenchcore is weer helemaal terug van weg geweest. En Hardest Dreams is er heel erg blij mee. Hardest Dreams heeft altijd al wat gehad met deze stijl. En door het samen gaan van alle organisaties in Pand 3 heeft iedereen een stijl op zich genomen. Daarbij heeft Hardest Dreams hardcore en harder op zich genomen. Met goed resultaat! 1
Nog iets langer dan een maand te gaan en dan trapt Hardest Dreams af op de Franse toer. Hierbij zullen de geluiden van french tek, frenchcore, hardcore, industrial hardcore en UK hardcore te horen zijn in Pand 3 te Deventer.
Met trots kijkt Hardest Dreams terug naar het eerste half jaar van 2012 met de eerste twee edities van Hard-Aholic. Dj's als Outrage, Double Trouble, Azerr en Dual Resonators hebben een knallend setje neer gezet op één van de edities van Hard-Aholic.

6 opmerkingen

 
Werkzaam bij Moon Star Events
goeie organisatie, met veel variatie, waar we denken wij nog veel van gaan horen.­
 
Unforgiven PART 2 :cheers: :d kijk weer uit naar deze samenwerking!
 
Yeah, zeker gaan we er weer een feest van maken!
 
Hardest Dreams slaat door!

Are you ready to party HARD? Hardest Dreams slaat dit jaar helemaal door. En dit mag natuurlijk niet onopgemerkt gaan.

Hard-Aholic
Morgen zal de eerste editie van Hard-Aholic plaats vinden in Pand 3 te Deventer. De onderstaande heren zullen er een knal avond van maken! Helaas moeten we mededelen dat mc Big M en dj Demian zich hebben moeten afmelden. Hardest Dreams heeft voor deze dj en mc vervanging kunnen regelen en de toppers zijn Dark Spinnerz en Skullcrusher!!

De time table is als volgt:
20.00 - 21.00 Dark Spinnerz
21.00 - 22.00 Double Trouble
22.00 - 22.45 D-Xtended
22.45 - 23.30 Outrage
23.30 - 00.30 Defiant
MC Skullcrusher

We zijn nog niet klaar!
Hard-Aholic gaat na de eerste editie er weer hard tegen aan! Hardest Dreams zal met de komende edities van Hard-Aholic er een hele andere draai aan geven. De volgende data staan alweer klaar. Dus wees voorbereid op twee HARDE edities van Hard-Aholic in Pand 3.

Hard-Aholic – KimSize birthday party
Ook dit jaar komt KimSize met Hardest Dreams samen terug om er een gezellig feest van te maken. KimSize is druk bezig met de line up van deze avond en zal over een paar weken online verschijnen. http://partyflock.nl/party/219751:Hard_Aholic

Om alvast beetje in de stemming te komen hebben we wat beelden van KimSize's birthday party van vorig jaar.Hard-Aholic – Met de Franse slag
Met de Franse slag!! Deze avond staat voornamelijk in het teken rondom de frenchcore stijl! Wat en wie je hier kan verwachten blijft ook nog even een verrassing. Hou Hardest Dreams in de gaten via www.hardestdreamsevents.nl en social media. https://partyflock.nl/party/219753:Hard_Aholic

Voordat deze twee geweldige opvolgers van Hard-Aholic plaats vinden heeft Hardest Dreams voor de de raw style liefhebbers een knallend feest neergezet samen met de twee mannen van Raw Essentials

1 year anniversary of Raw Essentials
De heren van Raw Essentials hebben hard hun best gedaan om hun 1 jarig bestaan goed ten gronden te laten komen. Hierbij zal de hele avond de sound of raw style te horen zijn. Op vrijdag 11 mei zal 1 year anniversary of Raw Essentials gevierd worden in Pand 3 te Deventer.

Omdat het hun 1 jarig bestaan is moet dit natuurlijk gevierd worden. Raw Essentials heeft Hardest Dreams gevraagd om samen te werken aan hun 1 jarig bestaan.

Ook hiervoor zijn er beelden om alvast in de stemming te komen.Hardest Dreams
Het is niet Hardest Dreams eerste keer dat zij een bday party neer zet. In juni van vorig jaar heeft Hardest Dreams KimSize's birthday party verzorgt. Omdat het Hardest Dreams goed bevallen is heeft de organisatie met Raw Essentials om de tafel gezeten om het deze keer samen met deze heren te organiseren. En dat is zeker gelukt! http://partyflock.nl/party/213831:1_year_anniversary_of_Raw_Essentials

“Het Pantje”
Pand 3 ligt gelegen aan de Welle in Deventer. Voor mensen uit de buurt zal het niet moeilijk te vinden zijn. Daarom adviseren Hardest Dreams een routebeschrijving uit te printen als je nog nooit in Pand 3 bent geweest.

Meer informatie kan je vinden op www.hardestdreamsevents.nl.