Partyflock
 

Moon Star Events

Organisatie is opgeheven op 1 juni 2016.
organisator
Oprichting23 januari 2010
Aanwezigheidsoundcloud

Uitgaansagenda Moon Star Events

Laatste feest was op zaterdag 12 maart 2016: Destination X, Leeren Lampe, Raalte
Nieuws
Nadat men in 2012 en 2013 al eerder los kon gaan tijdens Destination X keert Moon Star Events op 12 maart terug met de derde editie van Destination X in De Leeren Lampe te Raalte.
Met trots kunnen Moon Star Events en Hardest Dreams vermelden dat de vierde editie van Hard Reminder weer voor de deur staat.
Walhalla in Deventer heeft al twee keer eerder in het teken gestaan van Hard Reminder. En dit waren zeker avonden die door de bezoekers niet snel werden vergeten. Daarom kon een derde edite na deze twee geslaagde edities zeker niet uitblijven. Op 15 mei geven Hardest Dreams en Moon Star Events Hard Reminder namelijk weer een vervolg en ook deze derde editie belooft weer een mooie avond te worden.
Op 23 januari zal men voor het eerst kennismaken met het hardstyle / raw hardstyle concept The Recruitment dat zal plaatsvinden in Walhalla in Deventer. Inmiddels hebben de drie organisatoren de line-up voor deze eerste editie bekend gemaakt. Samen hebben zij Sick Sense, Nemesis en Bassnoize geselecteerd als de talenten voor deze eerste editie van The Recruitment.
Dit jaar stond op 30 mei Walhalla in Deventer voor het eerst in het teken van Hard Reminder. En dit was zeker een avond die door de bezoekers niet snel word vergeten. Het was weer een ouderwets gezellige avond. Met een hoge opkomst, gezelligheid, en knallende dj sets van de artiesten van die avond.
Nadat Pand 3 in Deventer zeer spijtig gesloten werd in juli van 2013 zaten Moon Star Events en Hardest Dreams met een klein probleempje. Waar gaan zij als organisatoren nu een feest geven in hartje Deventer? Na een tijd van zoeken en contact te hebben gelegd met verschillende locaties. Zijn beide organisaties zeer blij dat zij een geschikte locatie hebben gevonden in Deventer voor hun evenementen.
Moon Star Events presenteert jullie graag op 12 april een aantal talenten die samen met jullie tijdens deze reünie editie Pand 3 op zijn kop zullen zetten. 1
Independent
26 november 2012
Op vrijdag 30 november slaan Moon Star Events & RawMadness hun handen in één. En komen ze met het concept Independent in Pand 3 in Deventer.
Destination X is het concept van Moon Star Events waarbij een mix van opkomend talent en gevestigde artiesten van nu mogelijk is. Waardoor je een gevarieerde line-up krijgt en waardoor de kwaliteit hoog blijft. De line- up staat garant voor een avondje knallen.
Op 14 december 2012 zal in Pand 3 de derde editie van Unforgiven plaatsvinden. Het kleine maar fijne 'Pantje' staat bekend om zijn underground sfeer en goed geluid. Trots zijn Hardest Dreams en Moon Star Events zeker dat hun mogen organiseren in Pand 3. 3

4 waarderingen

[SFwR]­BJ0R/\­/-YOUR-PERSONAL-DISORDER
keep up the good work :)
KimSize Official
:respect:
Dj Robinjo
Top(Y) doorgaan ermee(Y)
Top organisatie. Zo krijgen talenten wat wel hard werken om ergens te draaien eens een kans wat je weinig tegenkomt. Mits je een demo hebt opgestuurd en je set goed genoeg is dan :). Ga zo door :respect:

7 opmerkingen

 
Werkzaam bij Moon Star Events
Moon Star Events is een danceorganisatie die opgericht is omdat het tijd is voor wat vernieuwing op het gebied van dance-evenementen in Nederland.­ Moon Star Events wil op de evenementen zo uniek mogelijke line-ups neerzetten, waarbij opkomend talent een kans krijgt zijn of haar kunsten te vertonen aan het groot publiek.­ Er is immers genoeg talent dat ook aan de weg timmert en soms zelfs een betere performance neerzet dan de gevestigde orde van disc jockeys.­ In de toekomst wil Moon Star Events grotere evenementen gaan neerzetten op grotere locaties, waarbij geprobeerd wordt onze bezoekers te verrassen met een line-up die niet elke dag verschijnt.­ Hier is een mix van gevestigde artiesten met nieuw talent mogelijk, terwijl de kwaliteit van de evenementen blijvend is.­
Eindelijk eens een organisatie die het wél snapt :)
 
Zowel Turning Point als Final Resolution zullen na de Zomer nog 1 x terugkeren dit jaar.­
Deze datums zullen in de aankomende Zomervakantie bekend worden gemaakt.­
En wij hopen ook jullie dan allen weer te zien.­
Om Talent aan het werk te zien.­ En er samen weer een mooi feest van te maken.­
 
28 September zijn we weer terug met Turning Point.­De plek waar wij hardstyle talent een podium en een kans geven.­