Partyflock
 

Format

concept
AdresAmsterdam
Nederland
KvK34376857

Uitgaansagenda Format

Laatste feest was op donderdag 10 mei 2018: Shelter, Shelter, Amsterdam
Statistieken
38·feesten
38·in het verleden
31·nieuwsberichten
32·winacties
1608·bezoekers
1025·unieke bezoekers
17Partyflockfans
117·albumfoto's
zeer goed·stemresultaat (488 stemmen)
Nieuws
Begin 2014 met een kickstart: op vrijdag 3 januari is in AIR een nieuwe editie van FORMAT, de NYE After After After. Veeg de uitgedroogde oliebollen de vuilnisbak in en bel oma dat je een weekendje later langskomt om te proosten op het nieuwe jaar; het is tijd om de goden gunstig te stemmen en dat kan bij FORMAT. Het nieuwe jaar wordt in stijl gestart en daarvoor worden Shinedoe, DeWalta (live), Makcim en Limon uitgenodigd.
Saamhorigheid staat centraal tijdens deze feestdagen en daarmee slaat Format de spijker op z'n kop. Vrijdag 3 mei aanstaande heeft de maandelijkse techno-avond in AIR namelijk een geheel Nederlandse line-up. DJ's: Remy Unger, Jasper Wolff & Maarten Mittendorff, Joran van Pol, Juan Sanchez en Tenzers. 1
Aankomende vrijdag 7 december is het alweer de laatste editie van Format van dit jaar in thuishaven AIR. Voordat alle verstandige voornemens weer gemaakt moeten worden, is Format de laatste kans om nog eens onverstandig hard te feesten!
Met alle aandacht die tijdens het Amsterdam Dance Event uitgaat naar internationale artiesten, zou je bijna vergeten wat voor moois de Nederlandse technoscene te bieden heeft. Daarom is de line-up van Format, de maandelijkse techno-avond in Air, aankomende vrijdag gevuld met de techno-smaakmakers van de lage landen.
Format met Len Faki
7 september 2012
Samen met Hollen, Juan Sanchez en Ici Sans Merci brengt Len Faki op vrijdag 14 september AIR1 in vervoering waar de prachtige dames van Delicatesse de hele nacht 'carte blanche' krijgen in AIR2.
Ernstige regenval, extreme hitte. Van het ene uiterste naar het andere uiterste. Vrijdag 10 augustus gaat er, hoe dan ook, mooi weer gespeeld worden in AIR. 1
Format
11 juli 2012
Format brengt vrijdag 13 juli weer glans over deze druilerige Nederlandse zomer. Host Juan Sanchez weet de liefhebber te boeien met buitenlandse gast Sian, eigen trots Sandrien en de aanstormende Haagse live act, Joop Junior.
Vrijdag 15 juni is het veel besproken soundsystem van Air hélemaal van Juan Sanchez. Hij doet dan een speciale 'all night solo'-set. Een jaar eerder kreeg Juan Sanchez ook 'Carte Blanche' op zijn 10-jarige jubileum party. Format heeft in haar jonge jaren een zwak voor de warmte van sommige tradities. Één DJ de hele avond lang. En zoals het vaak is met goede muziek: Less is more.
April doet wat hij wil. En dat geld ook voor Juan Sanchez die met grootheden Joseph Capriati (Drumcode) en Egbert (Cocoon, live) op de proppen komt. Juan Sanchez mag zelf uiteraard niet ontbreken op vrijdag 13 april. De opwarmer in AIR1 is de Eindhovenaar Makcim.
Vrijdag 9 maart wordt tijdens Format stevig uitgepakt in AIR. De Britse techno-held Alan Fitzpatrick komt op uitnodiging van de host van de avond, Juan Sanchez. Evenals Anton Pieëte en Mirella Kroes. Nederlands populairste techno station, XT3 Radio, verhuist de studio voor de uitzending op 9 maart naar AIR2.