Partyflock
 

Full-House Productions

Organisatie is opgeheven.
afbeelding Full-House Productions
AdresMontfoort
Nederland
KvK30239562

Uitgaansagenda Full-House Productions

Laatste feest was op zaterdag 22 december 2012: Bi-seXual, The Villa, Westzaan
Statistieken
21·feesten
21·in het verleden
12·nieuwsberichten
11·winacties
422·bezoekers
222·unieke bezoekers
9Partyflockfans
23·albumfoto's
3·verslagen
2·opmerkingen
geweldig·stemresultaat (155 stemmen)
Nieuws
Bi-SeXual is geen onbekende party in Party Players. De sfeer is er fantastisch, heerlijke opzwepende muziek en een mooi en gevarieerd publiek. Op vrijdag 9 september organiseerd Elements 2 Dance voor het eerst een Bi-SeXual A Feminine Touch.
18 juni is het dan echt zover. Bi-Sexual bestaat 1 jaar. Dit gaat Bi-Sexual groots vieren in PartyPlayers te Lelystad. Daar waar het een jaar geleden allemaal begon. Bi-Sexual was geboren en al vanaf het begin een groot succes. Nu is Bi-Sexual alweer een jaar verder en dat word groots gevierd.
Erotic Dreams
8 april 2011
Aanstaande zaterdag is het weer zover. Erotic dreams Your kinky fantasy in Dolce Vita Erotic lounge Club in Herten. Het kinky feestje in het zuiden. 2
Bi-Sexual
10 maart 2011
Aanstaande zaterdag alweer de tweede editie van Bi-Sexual in Dolce Vita Erotic Lounge Club in Herten. Het feest voor de bi en bi-schierige maar ook voor de hetro mensen in een geweldige ambiance. Waar mensen elkaar kunnen tegenkomen en gelijkgestemden elkaar kunnen ontmoeten. Waar spanning en erotiek met de heerlijke sounds van de dj's de ingredienten zijn voor een geweldig feest. 2
Erotic Dreams nodigt jullie uit om op 12 februari te komen stralen, dansen & verleiden in prachtige leer, lak, metal, gothic of uniform outfits.
Morgen Bi-Sexual
7 januari 2011
2010 was een geweldig en een heerlijk jaar voor Bi-Sexual. Dit jaar gaat Bi-Sexual nog verder met zijn feesten. Met trots kunnen wij mededelen dat Dolce Vita in Herten een geweldige locatie is voor Bi-Sexual.
Bi-Sexual
3 december 2010
Alweer de 3e editie van Bi-sexual en helemaal in het teken van de gezellige en warme dagen. De grot van PartyPlayers word helemaal omgetoverd tot een X-mas grot. Het weekend voor de kerst neemt Bi-sexual je vast mee in die heerlijke warme en knusse sfeer van de kerstdagen. Ook dit keer heeft Bi-sexual weer geweldige dj’s in de line up staan die de voetjes doen bewegen.
Essential
10 oktober 2010
De organisatoren van Bi-Sexual & Erotic dreams hebben niet stil gezeten. Vanaf 23 oktober komen ze met een nieuw en verassend feest waar de spetters van af vliegen! Essential zal je iedere keer doen verassen met een ander thema. Een avond waar iedereen welkom is die wil genieten, feesten, dansen en meer. Deze eerste editie zal Essential in het teken staan van Red & black.
25 september is het alweer zover! De 2e editie van Bi-Sexual voor bi, bi-schierige en niet bi-schierige mensen. Een heerlijke party met een geweldig lekkere & gezellige sfeer waar je helemaal jezelf kunt zijn. Alles kan en mag, daar zijn geweldige mooie ruimtes voor maar niets moet natuurlijk en een mooie dansvloer waar je heerlijk kan dansen op de ritme van geweldig opzwepende muziek. 1
Bi-Sexual
19 mei 2010
Op 19 juni is het dan zover! Het feest voor bi en bi-schierige mensen. Een heerlijke party met een geweldig lekkere & gezellige sfeer waar je helemaal jezelf kunt zijn. Alles kan en mag, daar zijn geweldige mooie ruimtes voor maar niets moet natuurlijk en een mooie dansvloer waar je heerlijk kan dansen op de ritme van geweldig opzwepende muziek. 1

2 opmerkingen

 
Artiest M-Tech
Meer info kun je vinden op www.elements2dance.nl
Wat was nu het probleem bij Dolce Vita?

De feesten en vooral de buiten feesten zijn super......­