Partyflock
 
­ Nederland

Erotic dreams your kinky fantasy

gepubliceerd door , op
Erotic Dreams
3 januari 2011
FeestErotic Dreams · Your Kinky Fantasy
Datumzaterdag 12 februari 2011
LocatieDolce Vita
Erotic Dreams nodigt jullie uit om op 12 februari te komen stralen, dansen & verleiden in prachtige leer, lak, metal, gothic of uniform outfits. Dit heerlijk & opwindende kinky feest wordt georganiseerd in Club Dolce Vita. Een luxueuze club in Herten (Limburg), waar alles kan en mag. Club Dolce Vita is een club met style, ambiance, stoute kamers, een sm kamer en nog veel meer!

Erotic Dreams staat voor:
Heerlijk genieten van een intieme sfeer op een prachtige locatie waar je helemaal jezelf mag en kan zijn. Daar waar je de erotiek proeft, gelijk gestemde tegen komt, een avond met fantastische hot & steamy people en waar je onbezorgd kan genieten. Laat jezelf gaan op de pompende beats van top dj's. Laat je verleiden door het spel. Alles mag, niets moet.

Dit is je kans om all-inclusieve van een avond vol erotiek en muziek te genieten. De entree is all inclusive: Lockers, ondeugende kamers, sm kamer, handdoeken, condooms, jacuzzi, zwembad, warm en koud buffet, drinken, een prachtige tuin & gratis parkeren. En natuurlijk de gelijkgestemde & prachtige bezoekers. Dit alles bij elkaar is het perfecte recept voor een geweldige en opwindende nacht.

De Dj's
M-Tech en Ozzi de resident dj's van elements 2 dance hebben geen uitleg meer nodig maar Maximo en Dj Spyker zijn toch de mannen die niet mogen ontbreken op Erotic Dreams. Maximo heeft op de vorige editie de tent nog even goed op zijn kop gezet en ook op deze editie gaat hem dat zeker weer lukken. Dj Spyker, een geweldige dj die het ver gaat schoppen, met zijn uitstraling en platen keuze weet hij menige mensen te verrassen. Hij weet je op de dansvloer te krijgen en je daar ook te houden.

De line up

Live Uitzending
Via wapradio en FullHouse Radio zal er een live uitzending verzorgt worden voor de thuisblijvers en de thuisfeestjes. Via www.wapradio.eu en www.fullhouseonline.nl kun je luisteren naar de live Stream. Dus tune in van 21:00 tot 4:00

Kleding
Ook aanwezig met prachtige en uitdagende kleding is Fetish Company (www.fetishcompany.nl)

De deuren gaan open om 21:00 tot 04:00 uur.