Partyflock
 
­ Nederland

Morgen Bi-Sexual
New Year

gepubliceerd door , op
Bi-Sexual
11 november 2010
FeestBi-Sexual · New Year
Datumzaterdag 8 januari 2011
LocatieDolce Vita
2010 was een geweldig en een heerlijk jaar voor Bi-Sexual. Dit jaar gaat Bi-Sexual nog verder met zijn feesten. Met trots kunnen wij mededelen dat Dolce Vita in Herten een geweldige locatie is voor Bi-Sexual.

Het eerste feest van dit jaar word dan ook gehouden in Dolce Vita waar de vonken weer vanaf vliegen. Samen met jullie wil Full-House Productions en O&G Events 2011 gaan inluiden met heerlijke muziek, geweldige dj's, het personeel van Dolce Vita en natuurlijk de nodige bubbels zoals dat hoort bij het inluiden van het nieuwe jaar.

Ook heeft Bi-Sexual dit jaar weer een groot aantal nieuwe gezichten achter de booth staan en voor 8 januari heeft Bi-Sexual een geweldig aankomend talent weten te strikken.

Zaterdag 8 januari is de kick-off van Bi-Sexual in Dolce Vita en hebben dan ook een geweldige line up weten te krijgen.
Zo zal achter de booth plaats gaan nemen: Miss Phoenix, Pedro, Ozzi en M-Tech. Dj Ozzi en M-Tech zijn de mannen achter de schermen van Bi-Sexual maar doen dit niet alleen want hun grote steun is toch ook wel Miss Lana.

Miss Phoenix is al geruime tijd bezig en geregeld te horen via HiTec Radio en laats ook bij WapRadio. Ze timmert lekker aan de weg en is ook druk met het produceren van eigen nummers. Zij zal jullie doen verrassen met een lekker opzwepende set.

Pedro. een dj die al heel wat feesten gehad heeft en zelf ook erg actief is met het organiseren van feesten, maandelijks is hij te horen in Dolce Vita maar ook op vele ander locaties weten ze hem te waarderen door zijn lekkere sets.

Bi-Sexual is het feest voor de bi en bi-schierige mensen maar natuurlijk is iedereen welkom.
Laat je verrassen door de geweldig sfeer, de gezellige en lieve mensen. de locatie met zijn warme en ontspannende uitstraling.

Het personeel die jullie graag voorziet van een lekker drankje of een heerlijk hapje. De intree, all inclusief dus lockers, eten, drinken is inbegrepen.

Prijzen:
Stellen € 85,- all-in. Vrouwen € 40,- all-in. Heren € 85,- all-in. Transexueel € 50,- all-in

Nog even de line-up..
21:00 - 22:45 Pedro
22:45 - 00:30 Miss Phoenix
00:30 - 02:15 M-Tech
02:15 - 04:00 Ozzi

Bi-Sexual is het erotische feest waar alles kan en mag maar waar niets moet. Op maar liefst 2 geweldige top locaties! Laat je verleiden door de muziek en de warmte van erotiek. Ervaar de gezelligheid en spanning die Bi-Sexual je te bieden heeft. Graag zien wij van Bi-Sexual jou op zaterdag 8 januari van 21:00 tot 4:00