Partyflock
 

Misc Agency

afbeelding Misc Agency
AdresIJplein 266
1021 LR
Amsterdam
Nederland
KvK34357622
Aanwezigheidfacebookpagesoundcloud

Uitgaansagenda Misc Agency

Laatste feest was op vrijdag 6 maart 2015: 5 Days Off, Melkweg, Amsterdam
Statistieken
65·feesten
65·in het verleden
44·nieuwsberichten
1·video
47·winacties
3325·bezoekers
2216·unieke bezoekers
48Partyflockfans
2.2 KFacebooklikes
155·albumfoto's
1·waardering
goed·stemresultaat (1139 stemmen)
Nieuws
Begin 2014 met een kickstart: op vrijdag 3 januari is in AIR een nieuwe editie van FORMAT, de NYE After After After. Veeg de uitgedroogde oliebollen de vuilnisbak in en bel oma dat je een weekendje later langskomt om te proosten op het nieuwe jaar; het is tijd om de goden gunstig te stemmen en dat kan bij FORMAT. Het nieuwe jaar wordt in stijl gestart en daarvoor worden Shinedoe, DeWalta (live), Makcim en Limon uitgenodigd.
Format pakt uit
17 november 2013
Zie de maan schijnt door de bomen, Format start haar wild geraas. En dat doet Format op vrijdag 6 december met een line-up waar geen pakjesavond tegenop kan. Op uitnodiging van host Juan Sanchez strijken Luigi Madonna (Drumcode), Bart Skils, Edwin Oosterwal & Sirena het kadopapier eens goed glad.
De maand november begint voor Format met een echte thuiswedstrijd. En dat is goed nieuws, want wie een thuiswedstrijd speelt is favoriet en doet ook nog eens extra zijn best. De line-up van FORMAT aanstaande vrijdag bestaat uit de Amerikaanse technolegende DJ Rush en 'Amsterdams finest' Ferro en Juan Sanchez.
Format houdt je warm
3 oktober 2013
De R is weer in de maand en dat is goed nieuws voor de nachtdieren onder ons. Want de dagen worden korter en de nachten worden langer. Buiten wordt het kouder, maar bij Format word je warm gehouden. Vrijdag 4 oktober is er weer een nieuwe editie van de maandelijkse techno-avond van AIR. En ook deze keer wordt er langer doorgegaan. Host Juan Sanchez heeft voor aanstaande vrijdag Roberto Capuano (Drumcode), Sandrien, Delicatesse en Klamme Handjes uitgenodigd om de herfst in te knallen.
Saamhorigheid staat centraal tijdens deze feestdagen en daarmee slaat Format de spijker op z'n kop. Vrijdag 3 mei aanstaande heeft de maandelijkse techno-avond in AIR namelijk een geheel Nederlandse line-up. DJ's: Remy Unger, Jasper Wolff & Maarten Mittendorff, Joran van Pol, Juan Sanchez en Tenzers. 1
For-ma(ar)t
23 februari 2013
Format is snel te zien wanneer je de kalender omslaat naar de volgende maand. Op vrijdag 1 maart staat een techno-avond in de planning waar je vuisten spontaan van in de lucht schieten. Alan Fitzpatrick GB, Mark Reeve DE, Juan Sanchez, Kevin Arnemann, Joey Daniel en de crew van Give Soul zullen iedere gelegenheid aangrijpen je weekend heerlijk in te luiden.
Aankomende vrijdag 7 december is het alweer de laatste editie van Format van dit jaar in thuishaven AIR. Voordat alle verstandige voornemens weer gemaakt moeten worden, is Format de laatste kans om nog eens onverstandig hard te feesten!
Met alle aandacht die tijdens het Amsterdam Dance Event uitgaat naar internationale artiesten, zou je bijna vergeten wat voor moois de Nederlandse technoscene te bieden heeft. Daarom is de line-up van Format, de maandelijkse techno-avond in Air, aankomende vrijdag gevuld met de techno-smaakmakers van de lage landen.
Format met Len Faki
7 september 2012
Samen met Hollen, Juan Sanchez en Ici Sans Merci brengt Len Faki op vrijdag 14 september AIR1 in vervoering waar de prachtige dames van Delicatesse de hele nacht 'carte blanche' krijgen in AIR2.
Ernstige regenval, extreme hitte. Van het ene uiterste naar het andere uiterste. Vrijdag 10 augustus gaat er, hoe dan ook, mooi weer gespeeld worden in AIR. 1

1 waardering

Ferr
Top feesten!