Partyflock
 
­ Nederland

Format houdt je warm

gepubliceerd door , op
Format
18 september 2013
De R is weer in de maand en dat is goed nieuws voor de nachtdieren onder ons. Want de dagen worden korter en de nachten worden langer. Buiten wordt het kouder, maar bij Format word je warm gehouden. Vrijdag 4 oktober is er weer een nieuwe editie van de maandelijkse techno-avond van AIR. En ook deze keer wordt er langer doorgegaan. Host Juan Sanchez heeft voor aanstaande vrijdag Roberto Capuano (Drumcode), Sandrien, Delicatesse en Klamme Handjes uitgenodigd om de herfst in te knallen.

Roberto Capuano
Wie Napels zegt, zegt techno en wie beide zegt, zegt Roberto Capuano. Hij is inmiddels een van de belangrijkste dj's uit deze Italiaanse stad. Op jonge leeftijd begon hij met draaien en al snel wist hij met zijn bigroom techno de aandacht te trekken van een van de godfathers van de Napoletaanse techno scene. Afgelopen jaar brak Capuano internationaal definitief door. Capuano tekende bij Drumcode records. Juan Sanchez wist hem te strikken voor een remix van zijn track Off Grid, uitgebracht op het Octopus label. Voor het eerst komt Capuano naar Nederland en de Format crew was dan ook erg blij dat de Italiaan zijn Nederlandse debuut uitgerekend in AIR maakt.

Sandrien
Een vaste waarde in het Amsterdamse uitgaansleven is Sandrien. Ze heeft een residency in Trouw en gigs op Awakenings, 5daysOff en Lowlands op haar naam staan. De koningin van de Amsterdamse techno heeft haar vleugels overigens al ver buiten de stads- en landsgrenzen uitgeslagen. Ook in Berlijn is ze een graag geziene gast(e). Ze is gaan draaien uit liefde voor de muziek en is zichzelf en de techno altijd trouw gebleven. Dat levert hele fijne old skool techno sets met een warme sound op.

Delicatesse
Een delicatesse is voedsel dat als bijzonder aangenaam van smaak wordt beschouwd en meestal omgeven is met enige exclusiviteit. Aldus Wikipedia. Vervang voedsel voor het dj duo Esther van Oostenbrugge en Elisa Cruys en je hebt de derde act die vrijdag in AIR1 zijn opwachting maakt. Ze zijn elkaars tegenpolen, maar weten elkaar heel precies aan te vullen. De dames hebben elkaar ontmoet in Berlijn en dat is terug te horen in hun sets. Techno, minimal, deephouse: Delicatesse weet elk moment van de avond een passende set neer te zetten.

Goed gemutst en uitgerust. Ook al had hij een drukke zomer, niemand heeft meer zin om je vrijdagnacht muzikaal te vullen dan host Juan Sanchez. Daarbij heeft hij de mannen van Klamme Handjes uitgenodigd voor aanstaande vrijdag in AIR2. Tim Hoeben & Alexander Valentijn en Guessbeats & KidMalone maken hier het feest in twee lange back to back sets.

Tickets kosten € 12,- in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar via koop tickets.

Line up
AIR1
Roberto Capuano (Drumcode,IT)
Sandrien
Juan Sanchez
Delicatesse
Visuals by Escapation

AIR2 hosted by Klamme Handjes
Tim Hoeben & Alexander Valentijn
Guessbeats & KidMalone