Partyflock
 

We Are E

afbeelding We Are E
organisator agency
SiteSite wearee.nl
AdresSpaarndammerdijk 15a
1013 ZM
Amsterdam
Nederland
KvK34322606
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloudyoutube

Informatie

We Are E aims to create musical vibrancy in Amsterdam's electronic scene, through the management and bookings of strongly ambitioned Dutch and international DJs and producers. We Are E strives in renewing techno sounds, while maintaining what is most important in the industry through old-fashioned values and dedication towards our artists.
Nieuws
Tunnelvisions is coming over to curate their own night full of psychedelic, grooving and playful sounds! This evening will be built around their latest release "Channel Tropico" which will take us on a venture into the tropics in the middle of winter!
Om het einde van het festivalseizoen te markeren en de nieuwe serie club events goed te beginnen heeft We Are E een van haar favoriete artiesten uitgenodigd om op 5 oktober Studio 80 ondersteboven te spelen.
We Are E bombardeert je op 24 augustus met een dubbele dosis muzikaliteit wanneer ze Studio 80 aandoen met een line-up die precies die zomerse warmte bevat die het Hollandse weer zo pijnlijk duidelijk ontbeert.
Vorig jaar was hij samen met Peter Van Hoesen verantwoordelijk voor een van de fijnste Balans avonden tot nu toe. Nu komt hij 3 uur lang het kunstje solo doen.
Balans weekender
17 februari 2012
Met een nieuw jaar, komen goede voornemens. Muziek, vrienden, familie. In het leven zelf gaat het voor Darko Esser uiteindelijk om het vinden van de juiste balans tussen een aantal van deze elementen.
De eerste editie van Balans in 2012 zal plaatsvinden op 17 februari in Perron Rotterdam. Om het jaar waardig te beginnen is Sandwell District uitgenodigd om deze jonge, rauwe, maar nu al legendarische locatie te trakteren op een wervelende live show. Dit Engelse duo, Regis en Function, is al enige tijd een toonaangevende act in de underground techno scene.
Ach ja, die mooie, rustige dagen tussen Kerst en Oud & Nieuw. Schrijf die dit jaar maar op je buik, in Studio 80 staat namelijk nog een verrassende ontknoping van het jaar gepland. 3
Voor de aankomende aflevering van de serie weekender sessies doet We Are E het met de Franse slag samen met een van hun vrienden uit het zuiden: Rodriguez Jr! 1
We Are E
29 september 2011
Frankfurter André Galluzzi komt een keihard weekend 'party machen' met zijn Hollandse vrienden en vriendinnen. We Are E is dan ook blij het Cocoon-familielid liefst twee dagen over de dansvloer te hebben, met de über-brute Welcome To The Family weekender van 2010 nog diep nadreunend in onze herinnering. 2
Na zeven jaar dikke feesten en raves in de meest geliefde kelder van Utrecht, mag Poema RAW zich op maken om haar achtste levensjaar in te gaan. Ook de fans mogen zich in hun handjes wrijven, want de maand oktober puilt uit van de top artiesten die in Poema RAW op zullen treden. 3

1 waardering

Lauwhe­idsfac­tor
Belovend!!

3 opmerkingen

Deze mensen weten hoe ze een feestje moeten bouwen :)!