Partyflock
 
­ Nederland

We are E weekender in Studio 80 en Poema

gepubliceerd door , op
We Are E with Rodriguez Jr
4 november 2011
FeestWe Are E with Rodriguez Jr · 'Bittersweet' Album Tour
Datumvrijdag 2 december 2011
LocatieStudio 80 Site
FeestWe Are E · Rodriguez Jr 'Bittersweet' Album Tour
Datumzaterdag 3 december 2011
LocatiePoema RAW
Voor de aankomende aflevering van de serie weekender sessies doet We Are E het met de Franse slag samen met een van hun vrienden uit het zuiden: Rodriguez Jr! Na zijn remix op de eerste release van het We Are EP label en het fantastische optreden tijdens de bijbehorende release-party is dit voormalig lid van 'The Youngsters' (F-Communications) terug om zijn band met de E familie te versterken en zijn nieuwe album 'Bittersweet' te presenteren... Om dit te vieren is er niet één, maar zijn er twee avonden in één weekend waarop je Rodriguez kunt gaan zien!

Op 2 december landt de Fransman in Studio 80, waar Nuno dos Santos de club klaarmaakt met zijn warme en veelzijdige sound. Daarna is het geheel aan JR! Een uur solo gevolgd door een set met Olivier Weiter tot het eind. Op Mysteryland was deze b2b combinatie een groot succes en Olivier heeft zich een sterk afsluiter bewezen tijdens ADE op het Cocoon podium dus wees daarbij! In Studio 2 is het live avond... Met extra lange sets van Arjuna Schiks en Rauwkost... De laatst genoemde hebben een track getekend voor een compilatie op Get Physical en komen deze maand met de nieuwe 'Sum Sommer' EP op hun eigen label. Dus als je geluk hebt spelen ze die misschien wel allebei... Arjuna is net terug van een stel zeer geslaagde optredens in Berlijn, dus ook hij zal geïnspireerd aan z'n show beginnen.

De volgende dag zakt men af naar Utrecht om in Club Poema RAW de succesvolle edities met Chris Liebing en André Galluzzi een vervolg te geven...

Daar spelen Mulder en Erik Heijting 3 uur samen nadat ze dat eerder, maar korter al eens tot beider tevredenheid deden. Rodriguez zelf speelt in Poema RAW een uur live met hopelijk veel materiaal van Bittersweet en sowieso de Rodriguez sound en energie zoals je die van hem kent..Een van de favorieten van de Utrechtse club, Wouter de Moor draait daarna een set samen met collega en productie partner Gideon Bouwens. Deze brengt eind dit jaar een solo EP uit bij het Zwitserse STHLM Audio Recordings uit. En om de het compleet te maken komt Olene 'Baby Keep It Up' Kadar een uur lang live afsluiten!

Dat kan alleen met E!

1 opmerking