Partyflock

Unomodo

Unomodo

SiteSite unomodo.nl
E-mailinfo@unomodo.nl
AdresBarendrecht
Nederland
KvK24334319
Aanwezigheidsoundcloud
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Unomodo
PanamaAmsterdam
Winkel van SinkelUtrecht
3 bezoekersEffenaarEindhoven
PanamaAmsterdam
Winkel van SinkelUtrecht
PanamaAmsterdam
Winkel van SinkelUtrecht
EffenaarEindhoven
PanamaAmsterdam
Statistieken


x
554·feesten
9·in de toekomst
545·in het verleden
82·nieuwsberichten
103·winacties
2975·bezoekers
1937·unieke bezoekers
13Partyflockfans
149·albumfoto's
2·opmerkingen
goed·stemresultaat (1186 stemmen)
Nieuws
Op zaterdag 4 augustus strijkt er een nieuw festival neer in Amsterdam: We Gaan Terug Festival. Bekende dj's nemen je mee terug naar de 80's, 90's en 00's. En dat allemaal op het leukste festivalterrein: Thuishaven. 5
Op zaterdag 4 augustus strijkt er een nieuw festival neer in Amsterdam: We Gaan Terug Festival. 7
Radio 10 NYE cruise
1 december 2016
Radio 10 sluit 2016 in stijl af met een exclusieve NYE Cruise in Rotterdam! Het radiostation met de grootste hits aller tijden heeft een wel heel unieke locatie gevonden om het jaar af te sluiten.
We All Love 80's 90's 00's is terug in de Winkel van sinkel op zaterdag 2 april 2016! Elke eerste zaterdag van de maand brengt het gezelligste feest van Nederland je het beste uit de 80's, 90's en 00's. Van Michael Jackson tot Run-DMC, de grootste hits komen allemaal voorbij. Ga los op alle meezingers van de Spice Girls en show je moves op de tunes van Justin Timberlake.
De leukste feesten in september staat alom bekend als de laatste maand van het festivalseizoen. Lowlands is net achter de rug, en de brandende zon maakt plaats voor aangenaam nazomers weer met een licht briesje. Amber Schutte van Dresscode.nl ging op zoek naar de leukste parties met een dresscode om het festivalseizoen mee af te sluiten en geeft kledingtips. Nu hopen dat het weer meewerkt!
Bekend van de maandelijkse edities door heel Nederland pakt We All Love 80's 90's 00's in samenwerking met Radio 10 op zaterdag 31 oktober 2015 weer groots uit met de uitbundigste editie tot nu toe in de HMH (Heineken Music Hall). Want zeg nu zelf, na het gigantische succes van de XXL editie van vorig jaar in de HMH, moest er wel een vervolg komen!
De leukste Koningsnacht van Utrecht (en misschien wel van heel Nederland) komt weer naar de Domstad! Op zondag 26 april zet iedereen die nu al warm loopt voor deze festiviteit een cirkel om deze datum met een dikke (oranje) stift. Hul je zelf helemaal in oranje en kom samen met je vrienden en vriendinnen naar De Winkel van sinkel om de hele nacht te dansen op de allerleukste muziek, geheel in de stijl van de concepten We All Love 80s 90s 00s en Het Foute Feest!
Is het niet weer eens tijd voor een avond uit? Uiteraard! Terug in de tijd met een nieuwe editie van We All Love 80's 90's 00's in de Winkel van sinkel in hartje Utrecht. Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits in combinatie met spetterende beelden uit de jaren 80, 90 & 00's op zaterdag 4 april 2015!
Superleuk, het is weer tijd om te dansen op de allermooiste manier die er is. Waar dan? Nou, varend op de Rotterdamse Maas met het concept We All Love 80's 90's 00's op zaterdag 4 april 2015! Want na het succes van de NYE editie dit jaar kon de organisatie er natuurlijk niet omheen om nog een vervolg in te plannen!
Zin om weer te dansen? Dat kan natuurlijk! Terug in de tijd met een gloednieuwe editie van We All Love 80's 90's 00's in de Winkel van sinkel. Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80, 90 & 00's in hartje Utrecht en dat op zaterdag 7 februari 2015!

2 opmerkingen

Worden de foute feesten in de Monza niet in de agenda gezet of gewoon niet meer door jullie geregeld?
Die worden nog wel door Unomodo geregeld, ik denk dat ze vergeten zijn het in de agenda te zetten..