Partyflock
 
­ Nederland

We All Love 80's 90's 00's op 2 april in Winkel van Sinkel

gepubliceerd door , op
We All Love 80's 90's 00's is terug in de Winkel van Sinkel op zaterdag 2 april 2016! Elke eerste zaterdag van de maand brengt het gezelligste feest van Nederland je het beste uit de 80's, 90's en 00's. Van Michael Jackson tot Run-DMC, de grootste hits komen allemaal voorbij. Ga los op alle meezingers van de Spice Girls en show je moves op de tunes van Justin Timberlake. De overheerlijke muzikale tijdreis op de dansvloer wordt begeleid door de leukste TV- en filmfragmenten uit de 80's, 90's en 00's. Ervaar flashbacks naar de tijd waarin iedereen thuisbleef voor hitserie "24" en alle avonturen van Bassie & Adriaan op de voet werden gevolgd.

Om een geweldige avond uit te hebben en te genieten van alles wat deze geweldige drie decennia te bieden hebben moet je het volgende doen. Onderstreep de eerste zaterdag van de maand in je agenda, stof de Super Nintendo af, verzamel al je vrienden en kom naar de Winkel van Sinkel toe. want we houden allemaal van de 80's, 90's en 00's!

De Utrechtse editie van We All Love 80's 90's 00's vindt elke eerste zaterdag van de maand plaats in de Winkel van Sinkel. Deze unieke en authentieke locatie is te vinden in hartje Utrecht aan de Oudegracht. Hét cultureel warenhuis in de ruimste betekenis van het woord biedt het ideale decor voor een onvergetelijke avond uit. Geniet van de geweldige sfeer en dans met je vriendinnen en vrienden op de grootste hits uit de charts van de 80's, 90's en 00's!

We All Love 80's 90's 00's is maandelijks te vinden op diverse locaties in Nederland waaronder vast in de Winkel van Sinkel Utrecht, Panama Amsterdam en De Effenaar Eindhoven. Het gezelligste feest van Nederland zet ook nog eens 1x per jaar de Heineken Music Hall op z'n kop met een XXL editie. Tijdens elke editie van We All Love 80's 90's 00's nemen de beste DJ's plaats achter de draaitafels om een super feest te verzorgen met alle danceable hits uit de 80's, 90's en 00's. Het VJ team neemt je mee terug in de tijd en verrast je met alle legendarische film- en televisiemomenten.

Kaarten kosten slechts 10 euro (excl. fee) en zijn online te bestellen via koop tickets.