Partyflock
 

Fiesta-Entertainment

E-mailinfo@flavourzmusic.nl
AdresDr. Poelslaan 15
2285VD
Rijswijk
Nederland
KvK27308957

Uitgaansagenda Fiesta-Entertainment

Laatste feest was op zaterdag 28 juni 2014: Flavourz, BLISS, Scheveningen
Statistieken
77·feesten
77·in het verleden
3·nieuwsberichten
2·video's
7·winacties
1343·bezoekers
861·unieke bezoekers
3Partyflockfans
47·albumfoto's
1·opmerking
2·waarderingen
goed·stemresultaat (524 stemmen)
Nieuws
Flavourz heeft de afgelopen maanden niet stil gestaan. Na een succesvolle 'four year anniversary' afgelopen december heeft het team van Flavourz een nieuwe clubtour met een unieke beleving bedacht. De nieuwe clubtour beloofd nu al een 'happening' te worden. Op zaterdag 16 juni maakt Flavourz tijdens de nieuwe clubtour haar intreden in de Matrixx.
Flavourz heeft de afgelopen maanden niet stil gestaan. Na een succesvolle '4 year anniversary' afgelopen december heeft het team van Flavourz een nieuwe clubtour met een unieke beleving bedacht.
Flavourz
24 november 2008
Flavourz laat de Maassilo shaken met Dirty Eclectic House Vibes! De koele decembermaand is niet zo koud als voorheen. Sterker nog, de temperatuur in de Rotterdamse Maassilo stijgt 5 december tot tropische hoogten. Dan is er Flavourz, een mega evenement, gepresenteerd door Fiesta Entertainment, waar de vonken vanaf spatten.. En reken maar dat dit event alles in zich heeft om een weergaloos spektakel te worden. ‘Experience the new flavour of sounds’, daar draait het om! 8

2 waarderingen

Tessjj
grofffffffffffffff
Fiesta Entert­ainmen­t
Altijd een top sfeer!

1 opmerking