Partyflock
 

Bloomingdale

concept
SiteSite bloomingdaleaanzee.com
E-mailinfo@bloomingdaleaanzee.com
AdresZeeweg 94
2051 EC
Overveen
Nederland
PostadresPostbus 15822
1001 NH
Amsterdam
KvK34168666

Uitgaansagenda Bloomingdale

Laatste feest was op zaterdag 29 oktober 2016: Bloomingdale Beach Festival Curacao, Cabana Beach, Willemstad
Statistieken
28·feesten
28·in het verleden
19·nieuwsberichten
2·video's
8·winacties
2448·bezoekers
1809·unieke bezoekers
8Partyflockfans
108·albumfoto's
2·verslagen
1·opmerking
goed·stemresultaat (772 stemmen)
Nieuws
Het heeft even geduurd maar langzaam maar zeker begint de zomer vorm te krijgen. Bloomingdale Beach doet al een aardige duit in het zakje door met jou de zomer te vieren met als thema dit seizoen: celebrate the summer.
Het startsein is gegeven! Op 15 maart vierde Bloomingdale Beach officieel de opening van het strandseizoen tijdens de sold out edition van Bloomingdale XXL 'Grand Opening 2015'. Nu al blikken ze terug op een magische start vol mooie herinneringen maar gelukkig staat de volgende XXL editie al klaar!
De zomer nadert, de temperaturen stijgen en die heerlijke zomerglow is alweer bijna zichtbaar op je huid. De voorgaande XXL edities hebben bewezen dat iedereen klaar is voor een hot and steamy summer. Bloomingdale maakt zich alweer klaar voor een overtreffende trap in de XXL reeks, want op zondag 8 juni gaat het dak eraf met de Bloomingdale XXL Pinkster Edition!
Na de grandioze en sold out Grand Opening trekt Beachclub Bloomingdale weer alles uit de kast op zondag 20 april tijdens de Bloomingdale Xxl 'Easter Edition'. De Bloomingdale Grand Opening heeft iedereen weer uit zijn winterdip gehaald en zorgt voor een goede opwarming van het nieuwe strandseizoen.
Zes maanden terug dreigde de sneeuw nog uit de lucht te vallen. Niemand kon voorspellen dat ons een zomer vol hittegolven, mooie stranddagen en hete temperaturen te wachten stond. Een strandseizoen met muzikale hoogtepunten. De stijgende temperaturen betoverden het publiek en de artiesten en bezorgde Bloomingdale een ultiem strandseizoen!
De toon is gezet, de ingrediënten liggen klaar en het strandseizoen is hiermee als geopend verklaard. BC Bloomingdale maakt zich op voor een veel bewegende zomer, met zomerse entertainment, internationale heerlijken en natuurlijk onze eigen 'grote jongens' die het allemaal weer waarmaken vanachter de DJ booth. Op zondag 3 april met twee helden in het bijzonder; Sunnery James & Ryan Marciano, die het strand doen trillen op hun 3hr set! 5
Het nieuws spreidt zich als een lopend vuurtje door de dance-scene. Terwijl de zonnestralen langzaam maar zeker ons lage landje opwarmen, maakt BC Bloomingdale zich op voor een spraakmakende grand opening. Op zondag 20 maart wordt alles uit de spreekwoordelijke kast getrokken om er een waardige XXL editie van te maken; het is weer tijd voor zon en (ro)zee aan het Bloemendaalse strand! 5
Het nieuws spreidt zich als een lopend vuurtje door de dance scene. Terwijl de zonnestralen langzaam maar zeker ons lage landje opwarmen, maakt BC Bloomingdale zich op voor een spraakmakende Grand Opening. Op zondag 20 maart wordt alles uit de spreekwoordelijke kast getrokken om er een waardige XXL editie van te maken. 1
Bloomingdale XXL smacht net als jij naar de officiële opening van het strandseizoen van 2010. De jacht op de Bloomingdale tickets is eindelijk geopend, waarvan slechts een beperkt aantal beschikbaar is, dus omcirkel deze Grand Opening op 21 maart nu alvast met rode stift in je agenda! 4
Op dit moment wordt er keihard gewerkt aan het nieuwe seizoen en de officiële Opening Party zal ook dit jaar weer een feest zijn waar vele naar uit kijken. Om alvast een voorproefje te geven van wat het nieuwe seizoen te bieden heeft, zal Bloomingdale XXL op zaterdag 6 februari 2010 een zeer speciale Warm up party geven!

1 opmerking

mijn paardje heet ook Bloomingdale O:) haha :cheer: