Partyflock
 

Move2sound

Move2sound
25 januari 2021
organisator
SiteSite movetosound.com
AdresJan Campertstraat 4
6416 SG
Heerlen
Nederland Nederland
Linkfacebook

Informatie

Move To Sound creëert impactvolle ervaringen binnen de leisure sector. Ervaringen die aanzetten tot letterlijke en figuurlijke beweging waarbij audiovisuele componenten centraal staan. Ervaringen die je wilt delen met anderen en die bijdragen aan een positievere wereld.
Wij verzorgen projectmanagement, festival en eventmanagement technische en facilitaire producties voor uiteenlopende opdrachtgevers in de evenementenbranche. Of het nu de conceptfase betreft of het regelen van vergunningen, afhankelijk van de wensen als organisator zijn wij inzetbaar op ieder moment.

Uitgaansagenda Move2sound

Laatste feest was op zaterdag 14 oktober 2023: Uptempo Hardcore, Music Dome, Kerkrade

Statistieken

15·feesten
15·in het verleden
6·nieuwsberichten
3·fotoshoots
247·foto's
1·video
1·winactie
45·bezoekers
39·unieke bezoekers
9Partyflockfans
zeer goed·stemresultaat (16.3633 stemmen)
14 oktober 2023
Foto's, Uptempo Hardcore, 14 oktober 2023, Music Dome, Kerkrade
26 augustus 2023
Foto's, Deviate Festival, 26 augustus 2023, Abdij Rolduc, Kerkrade
3 februari 2023
Foto's, Uptempo Hardcore, 3 februari 2023, Music Dome, Kerkrade

Nieuws

Deviate Festival
25 juli 2023
Kerkrade, Saturday the 26th of August – Deviate Festival, the up and coming techno organization, will light up the enchanting grounds of Abdij Rolduc, a UNESCO world heritage site.
Op zaterdag 26 augustus 2023 slaan de organisaties van Music Dome, Move To Sound en Neverland de handen ineen voor een uniek evenement op een unieke locatie.
Na een eerste succesvolle editie van Uptempo Hardcore in Music Dome organiseert Rige en Move To Sound op vrijdag 3 februari de tweede editie. De line-up voor deze tweede editie liegt er niet om. 1
De Nederlandse DJ Oliver Heldens is één van de bekendste dj's van de wereld. Oliver Heldens veroverde dit jaar plek acht in de DJ MAG Top 100, de wereldberoemde lijst van het Britse tijdschrift DJ Mag.
De organisatie van Vasteloavend Festival maakt de volledige line-up inclusief zondag programmering bekend met artiesten als Beppie Kraft en Tony Junior. Onder het motto 'alleen samen halen we carnaval in' staat in Kerkrade een Vasteloavend Inhaal Festival geplant op 14 en 15 augustus. Locatie voor het evenement is de Roda Boulevard in Kerkrade (tegenover Music Dome).
"Dat is het motto van Vasteloavend Festival dat op 14 en 15 augustus op de Roda Boulevard in Kerkrade (tegenover Music Dome) moet gaan plaatsvinden" aldus Kenny Mordang (eigenaar van Dusk To Dawn en oprichter van Essential Festival). Het doel: carnaval verkleed en wel inhalen in hartje zomer. 4