Partyflock
 
­ Nederland

Deviate Festival brengt groot technofeest naar UNESCO-locatie in Kerkrade

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 26 augustus 2023 slaan de organisaties van Music Dome, Move To Sound en Neverland de handen ineen voor een uniek evenement op een unieke locatie.

Op de abdij van Rolduc, een van de oudste abdijcomplexen van Europa en deel van de Unesco Werelderfgoedlijst, zal Deviate Festival plaatsvinden – een technofeest op een bijzondere plek.

De internationale line-up voor de eerste editie van Deviate Festival is ongekend met headliners zoals I Hate Models, Héctor Oaks, Patrick Mason, Diøn. 29 april wordt het tweede gedeelte van de line-up bekend gemaakt. Het festival start om 14:00 uur en duurt tot 01:00 uur. Het evenement belooft een fantastische ervaring te worden voor alle liefhebbers van techno muziek.

Deviate Festival is een samenwerking tussen drie ervaren organisaties in de festivalwereld. Samen bundelen ze hun kennis, netwerk en capaciteit om een super origineel technoconcept neer te zetten. Een festival van dit formaat heeft nog nooit eerder op een UNESCO-locatie plaatsgevonden.

Voor het kopen van tickets kunnen mensen zich registreren op deviatefestival.nl. De ticketsale zal starten op zaterdag 29 april om 12:00 uur via dezelfde website. Wees er snel bij, want er zijn slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar.