Partyflock
 

Music Dome

op de kaart
Music Dome
5 augustus 2021
AdresRoda JC Ring 3
6466 NH
Kerkrade
Nederland Nederland
Telefoon+31 88 88 666 77
SiteSite musicdome.nl
E-mailinfo@musicdome.nl
Linksfacebookpageinstagramsoundcloudtiktok
Opvolger van Kingdom Club.
Deel

Informatie

Music Dome is een evenementenlocatie waar u of uw organisatie een of meerdere zalen kunt huren voor het geven van een publiekelijk of zakelijk evenement.
Boek een overnachting in of in de buurt van Music Dome via Booking.com.
14 oktober 2023
Foto's, Uptempo Hardcore, 14 oktober 2023, Music Dome, Kerkrade
3 februari 2023
Foto's, Uptempo Hardcore, 3 februari 2023, Music Dome, Kerkrade

soundcloud Recente muziek

Nieuws
Na een eerste succesvolle editie van Uptempo Hardcore in Music Dome organiseert Rige en Move To Sound op vrijdag 3 februari de tweede editie. De line-up voor deze tweede editie liegt er niet om. 1
Hey ! Knaltibal is back op de 11de van de 11de in Music Dome! Met niemand minder dan: Frequencerz, Jebroer, John Tana én SJAAK! Verwacht confetti, polonaises, sitdowns en mega veel opblaasdieren! De minimum leeftijd is 16 jaar! Bijzijn is meemaken!
We heten je ook dit jaar weer van harte welkom in onze zonovergoten Zomertuin, buiten vóór Music Dome! Een intiem minifestival met zomers decor. Neem je liefste vriendjes en vriendinnetjes mee en kom meezingen en dansen in het zonnetje met je voetjes in het warme zand! Wij nemen je mee op sleeptouw, alles zal in het werk worden gesteld om je onder te dompelen in dé ultieme zomerse oase!
De Nederlandse DJ Oliver Heldens is één van de bekendste dj's van de wereld. Oliver Heldens veroverde dit jaar plek acht in de DJ MAG Top 100, de wereldberoemde lijst van het Britse tijdschrift DJ Mag.
Mini-festival
11 augustus 2021
In navolging op de door het kabinet aangekondigde versoepelingen vanaf 14 augustus presenteert Music Dome het mini-festival "de Zomertuin" dat dit weekend plaats zal vinden. De Zomertuin presenteert headliners als Bizzey (14 augustus), Joris Voorn (15 augustus), Josylvio (21 augustus) en Wildstylez (22 augstus).
Kom jij buitenspelen tijdens ons mini-festival: De Music Dome Zomertuin?! met trots presenteren wij de spectaculaire line-up van vier ééndaagse festivals in onze zomertuin: zonder 1,5 meter afstand, zonder mondkapje en mét 750 bezoekers!
De organisatie van Vasteloavend Festival maakt de volledige line-up inclusief zondag programmering bekend met artiesten als Beppie Kraft en Tony Junior. Onder het motto 'alleen samen halen we carnaval in' staat in Kerkrade een Vasteloavend Inhaal Festival geplant op 14 en 15 augustus. Locatie voor het evenement is de Roda Boulevard in Kerkrade (tegenover Music Dome).
Onlangs werd door het management van Headhunterz bekend gemaakt dat de superster al zijn internationale optredens annuleert om bij te komen van het hectische leven dat bestaat uit vliegtuigen, hotels en shows waarin de superster verkeert. Binnenkort is de artiest dus (voorlopig) voor het laatst te zien in Music Dome in Kerkrade.
Op zondag 28 juli 2019 vindt de 2de editie van R&B Sunday Outdoor plaats te Kerkrade, aan de voet van Music Dome. Voor deze 2de editie heeft de organisatie drie grote namen weten te strikken. Frenna, Josylvio en Bizzey strijken neer op de Roda Boulavard. De verkoop is inmiddels gestart en het ziet ernaar uit dat het evenement gaat uitverkopen. Jij kunt via Partyflock 2 x 2 tickets winnen. 26
Labyrinth Club returns to Music Dome for a second time. After a sold out edition with Amelie Lens last winter, they invited Pan-Pot to play at the massive dome below this football stadium. 1