Partyflock
 

Music Dome

op de kaart
afbeelding Music Dome
AdresRoda JC Ring 3
6466 NH
Kerkrade
Nederland
SiteSite musicdome.nl
E-mailinfo@musicdome.nl
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloud
Opvolger van Kingdom Club.
Deel

Informatie

Music Dome is een evenementenlocatie waar u of uw organisatie een of meerdere zalen kunt huren voor het geven van een publiekelijk of zakelijk evenement.
Boek een overnachting in of in de buurt van Music Dome via Booking.com.
Nieuws
Onlangs werd door het management van Headhunterz bekend gemaakt dat de superster al zijn internationale optredens annuleert om bij te komen van het hectische leven dat bestaat uit vliegtuigen, hotels en shows waarin de superster verkeert. Binnenkort is de artiest dus (voorlopig) voor het laatst te zien in Music Dome in Kerkrade.
Op zondag 28 juli 2019 vindt de 2de editie van R&B Sunday Outdoor plaats te Kerkrade, aan de voet van Music Dome. Voor deze 2de editie heeft de organisatie drie grote namen weten te strikken. Frenna, Josylvio en Bizzey strijken neer op de Roda Boulavard. De verkoop is inmiddels gestart en het ziet ernaar uit dat het evenement gaat uitverkopen. Jij kunt via Partyflock 2 x 2 tickets winnen. 26
Labyrinth Club returns to Music Dome for a second time. After a sold out edition with Amelie Lens last winter, they invited Pan-Pot to play at the massive dome below this football stadium. 1
Na een succesvolle eerste editie van Labyrinth Club in de Music Dome te Kerkrade is het tijd voor meer. Niemand minder dan het bekende Berlijnse techno dj-duo is de headliner van de tweede editie van het nieuwste event dat plaats zal vinden op vrijdag 3 mei.
Music Dome heeft het concept van de wereldberoemde club Pacha van het Spaanse feesteiland Ibiza naar Kerkrade weten te halen. De uitgaansgelegenheid in het Parkstad Limburg Stadion viert op 26 januari haar driejarige bestaan.