Partyflock
 

De Zomertuin is terug! Eerste events aangekondigd!

gepubliceerd door , op
We heten je ook dit jaar weer van harte welkom in onze zonovergoten Zomertuin, buiten vóór Music Dome! Een intiem minifestival met zomers decor. Neem je liefste vriendjes en vriendinnetjes mee en kom meezingen en dansen in het zonnetje met je voetjes in het warme zand! Wij nemen je mee op sleeptouw, alles zal in het werk worden gesteld om je onder te dompelen in dé ultieme zomerse oase! Bij De Zomertuin hanteren we een beperkte capaciteit waardoor De Zomertuin dit jaar nét zo intiem en gezellig als vorig jaar zal zijn, daarnaast hebben we een aantal leuke upgrades voor jou in petto. Zo zal er een VIP Area én Aperol Spritz Lounge zijn.

Check de website: Zomertuin

Openingsdatum bekend gemaakt
Lieve vriendjes en vriendinnetjes, we openen onze prachtige Zomertuin dit jaar op 4 juni 2022 met een overheerlijk zomers feestje met alle deuntjes die je gemist hebt! Niemand minder dan Bizzey keert terug en dit keer neemt hij Bokoesam met zich mee om er een nog groter feestje van te maken!

Zomertuin 4 juni
  • · live 🇳🇱 urban, hip hop, latin
  • · rap 🇳🇱 hip hop


Funky beats
Zomerse deuntjes, kleurrijke wapperende vlaggetjes, bloemetjes, palmbomen en de warme zand tussen je voetjes met een heerlijke cocktail in je hand! Alle ingrediënten om onze ravepaardjes te laten genieten van een overheerlijk funky dagje op 11 juni 2022 onder het genot van de tropsiche beats van La Fuente en hits van Tony Junior.

Zomertuin 11 juni