Partyflock
 

Nouveau Riche

afbeelding Nouveau Riche
label
SiteSite nouveaurichemusic.com
E-mailinfo@nouveaurichemusic.com
Aanwezigheiddiscogsfacebookpageinstagramsoundcloudspotify

Uitgaansagenda Nouveau Riche

Laatste feest was op zaterdag 22 oktober 2016: Salto Sounds, NYX, Amsterdam
Statistieken
20·feesten
20·in het verleden
3·nieuwsberichten
15·video's
1·winactie
324·bezoekers
314·unieke bezoekers
87Partyflockfans
16.4 KFacebooklikes
2·albumfoto's
ok·stemresultaat (100 stemmen)
Nieuws
Op zaterdag 22 oktober vindt de eerste editie plaats van Salto Sounds in Club NYX. Deze speciale avond staat in het teken van Gregor Salto & Friends. Met bekende namen uit de house scene als Todd Terry, Boddhi Satva, Roog, Shermanology, Leroy Styles, The G-Team, en natuurlijk Gregor zelf, belooft deze avond de meest swingende van Amsterdam Dance Event te worden.
Een hete zomer met ruim vijftig Totally Summer feesten in de populairste Europese badplaatsen, 65.000 feestende jongeren, 52 DJ's en 189 vluchten, staat op het punt te beginnen. Na deze grootste zomer tour aller tijden, is het tijd voor de grootste zomerreünie aller tijden! 1
Mr. Polska's eigen party-concept onder de titel 'Mr. Polska's Wildernis' was al bij de introductie een groot succes met een uitverkochte Patronaat in Haarlem. Inmiddels heeft de Pools-Nederlandse rapper besloten de Wildernis-avonden vaker te gaan organiseren en heeft hij voor de eerstvolgende editie de Amerikaanse Mad Decent artiest Riff Raff naar Nederland gehaald.